Δεν χρειάζονται πολλές κινήσεις για να τον κάνεις να πιστέψει ότι εσύ είσαι η μία και μοναδική για εκείνον. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις υπερβολικά ή να αλλάξεις τα πάντα πάνω σου. Αρκεί να συνειδητοποιήσεις ότι αρκούν τρία μόνο βήματα για να πείσεις και τον πιο σκληροπυρηνικό single guy ότι η ζωή του δεν θα είχε κανένα νόημα χωρίς εσένα.  

Μέθοδος «Ξεμυάλισμα»

Είναι σαν να ανοίγεις έναν κρυφό διακόπτη ερωτικού ενδιαφέροντος στο μυαλό του εισχωρώντας στον εγκέφαλό του.

#1ο βήμα – Περιέργεια

Με συγκεκριμένες φράσεις και ενέργειες, πλάθεις ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την προσωπικότητά σου. Ποια είσαι στην πραγματικότητα; Με ποιους σχετίζεσαι; Ποιοι άντρες σου αρέσουν; Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Ποιο κοκτέιλ σου αρέσει; Η μέθοδος ορίζει να μην αφήνεις στον άλλο περιθώριο να γνωρίζει για σένα παρά ελάχιστα κάθε φορά. Κάθεσαι δηλαδή από την πρώτη φορά που θα βγείτε και του λες τα πάντα για εσένα; Είναι λάθος. Η φάση είναι να του καλλιεργείς συνεχώς την περιέργεια να σε ανακαλύψει εκείνος.

 

#2ο βήμα – Επένδυση

Είσαι το καλό και πρόθυμο κορίτσι που νομίζει ότι θα εφαρμόσει στο αγόρι όλες τις παλιομοδίτικες αρχές του customer service κι εκείνο θα συγκινηθεί; Που θα τα δώσει όλα κι εκείνος θα ανταποκριθεί από ευγένεια; Δυστυχώς, η αλάνθαστη μέθοδος ορίζει το ακριβώς αντίθετο. Με ελαφριά αδιαφορία προτρέπουμε τον άλλο να επενδύσει από το χρόνο και την ενέργειά του για να μας  έχει δίπλα του. Δεν δουλεύουμε εμείς για τη σχέση  - τουλάχιστον εμφανώς – αλλά δίνουμε σήμα ότι πρέπει να κοπιάσει εκείνος – αν θέλει αποτελέσματα.  

 

#3ο βήμα – Αβεβαιότητα

Η τελειωτική βολή έρχεται με το συναίσθημα της αβεβαιότητας που σκάβει βαθιά την ψυχούλα  ακόμα και του πιο αδιάφορου φαινομενικά αγοριού και τον κάνει να νιώθει «εκτός ελέγχου». Δηλαδή, θα είσαι το κορίτσι που δεν μπορεί να σε ελέγξει κανείς. (Αυτό έτσι κι αλλιώς είναι και μια αρχή passe-partout που πρέπει να εφαρμόζει κάθε γυναίκα). Αυτόνομη, ανεξάρτητη, δυναμική με ισχυρή προσωπικότητα που δεν μπορεί να κατακτηθεί. Όσο ένα αγόρι νιώθει ότι σε ελέγχει, ότι σε …έχει δηλαδή, χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό και μπαίνει σε “off position”. Μην του αφήσεις αυτό το περιθώριο.