Μήπως ετοιμάζετε ήδη τις βαλίτσες σας για διακοπές; Όσο και αν θέλετε να έχετε μαζί σας όλους τους αγαπημένους σας συμμάχους ομορφιάς, μερικά βασικά προϊόντα είναι αρκετά για τις μέρες που θα περάσετε μακριά από το σπίτι. Το ρητό Less is More ισχύει και με το παραπάνω το καλοκαίρι, οπότε φροντίστε να βάλετε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ μόνο τα απολύτως απαραίτητα!

SUNCARE FIRST

Η αντηλιακή προστασία είναι τόσο απαραίτητη όσο και το μαγιώ σας! Τα αντηλιακά προϊόντα Shiseido εμπλουτισμένα με την νέα τεχνολογία Synchro Shield Τechnology που ενδυναμώνεται με την θερμότητα και το νερό, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τα φίλτρα προστασίας από τις ακτίνες UV. Τα Expert Sun Protector SPF 30 & SPF 50 για το πρόσωπο και το σώμα πρέπει να γίνουν τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά αξεσουάρ, για να απολαμβάνετε άφοβα τον ήλιο και την θάλασσα.

SKINCARE FOCUS

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, η επιδερμίδα σας έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες φροντίδας. Μικρές καθημερινές δόσεις ενυδάτωσης και προστασίας είναι απαραίτητες για να αποτρέψετε την αφυδάτωση και να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας λαμπερή και ελαστική.

Χρησιμοποιείτε πάντα την αγαπημένη σας 24ωρη κρέμα προσώπου, ώστε να διατηρήσετε την υγρασία της επιδερμίδας. Το βράδυ μπορείτε να την συνδυάσετε με το Ultimune ή έναν ορό επανόρθωσης, για extra αντιγηραντική δράση. Έτσι η επιδερμίδα δεν στερείται τίποτα από τα πλούσια αντιοξειδωτικά συστατικά και την επανορθωτική δράση των προϊόντων  περιποίησης

Aνάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, επιλέξτε την Benefiance Smoothing Wrinkle Cream για εντατική επανόρθωση ή την Vital Perfection Uplifting and Firming Cream για άμεσα αποτελέσματα σύσφιγξης και λάμψης

ΜΑΚΕ UP ESSENTIALS

H ομορφιά στα καλύτερά της! Σίγουρα χρειάζεστε στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ μόνο τα απολύτως απαραίτητα για να δημιουργήσετε το πιο φυσικό, καλοκαιρινό make up look και να διατηρήσετε την υπέροχη, μπρονζέ ηλιοκαμένη σας όψη.

Πείτε «Ναι» στο ελαφρύ, διάφανο μακιγιάζ που θα δώσει μια ιδιαίτερη λάμψη στην επιδερμίδα σας. Δώστε μια ελαφριά κάλυψη με το Cushion-type Foundation Synchro Skin Self- Refreshing ή με το BB Sports Compact Foundation που ενισχύει την υγρασία, έχει αντηλιακή προστασία και ανάλαφρη αίσθηση!

Σε συνδυασμό με την Synchro Skin Self Refreshing Compact Foundation, θα αποκτήσετε διάφανη επιδερμίδα με την απαραίτητη κάλυψη, διατηρώντας συγχρόνως την ηλιοκαμένη σας όψη!