Η γοητεία μιας γυναίκας κρύβεται στη λάμψη της επιδερμίδας της - ένα φυσικό συμπλήρωμα στην κομψότητά της. Για μια πιο φωτεινή και εκθαμβωτική λάμψη σε κάθε περίσταση, η Acqua di Parma δημιούργησε τα Le Nobili shimmering oils, τα νέα κύματα φωτός, αρώματος και ομορφιάς σετρία εκλεπτυσμένα αρωματικά έλαια - Rosa, Magnolia και Peonia Nobile.

ΤΟ ΕΦΕ ΛΑΜΨΗΣ 

  • Τα έλαια είναι ιδιαίτερα ελαφριά, μεταξένια στη σύσταση και ευχάριστα στο πρώτο άγγιγμα. Το εφέ λάμψης, άμεσο και διαρκές, είναι εκπληκτικό. Σε λίγες στιγμές και σχεδόν ως δια μαγείας, θα νιώσετε σαν να ντύνετε την επιδερμίδα σας με ένα λεπτό πέπλο που εντείνει τη φωτεινότητά της. Τα έλαια είναι ενισχυμένο με πέρλες πολλαπλής ανάκλασης που τυλίγουν το σώμα με άπειρες αντανακλάσεις, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί. Μαζί με την ανάλαφρη αίσθηση, αναδίδουν τους αρωματικούς τόνους των αρωμάτων που βασίζονται στα ευγενή άνθη των υπέροχων Ιταλικών κήπων. Τους απαλούς, εκλεπτυσμένους τόνους του Rosa Nobile, το ζωηρό sillage (αρωματικό αποτύπωμα) του Peonia Nobile ή την κομψή και σαγηνευτική σύνθεση του Magnolia Nobile.
  • Τα έλαια είναι σαν τα αξεσουάρ ομορφιάς, σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο μοναδική και αναδεικνύουν το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα κοσμήματα σε μια εκδήλωση, ένα δείπνο ή σε ένα πάρτι. Μπορούν επίσης να απογειώσουν τη λάμψη της γυμνής και μαυρισμένης από τον ήλιο επιδερμίδας τις καλοκαιρινές νύχτες.
  • Πέρα από τη λάμψη που προσφέρει, η καλλυντική φόρμουλα είναι σχεδιασμένη να αφήνει την επιδερμίδα λεία και βελούδινη, χάρη στη συνέργεια του ελαίου jojoba με τις μαλακτικές του ιδιότητες και στην ευχάριστη, περιποιητική δράση του ελαίου από σπόρους ροδιού και του βουτύρου καριτέ.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

  • Τα shimmering oils, που συνδυάζονται ιδανικά με το Bath Gel, την Body Cream και το Hair Perfume της Συλλογής, ολοκληρώνουν την ιεροτελεστία φροντίδας του Le Nobili. Το αισθητηριακό τους αγκάλιασμα σας επιτρέπει να νιώσετε την εμπειρία των πιο αγαπημένων αρωμάτων σε μια μορφή διαφορετική, φροντίζοντας συγχρόνως την ομορφιά σας.
  • Τα πολύτιμα έλαια εσωκλείονται σε μια πολυτελή συσκευασία. Το εμβληματικό Art Deco μπουκάλι, δανεισμένο από την Colonia και διακοσμημένο με ένα χρυσό σατινέ πώμα, διαθέτει μία ειδική αντλία για την καλύτερη διάχυση της φόρμουλας στην επιδερμίδα.
  • Το διάφανο μπουκάλι επιτρέπει να φαίνονται οι αντανακλάσεις από τις φωτεινές πέρλες, οι οποίες παίρνουν την απόχρωση του αρώματος: απαλό ροζ για το Rosa Nobile, λαμπερό ροζ για το Peonia και λευκό ιβουάρ για το Magnolia.
  • Ένας καταρράκτης φωτεινότητας καλύπτει και το κουτί λόγω του ανάγλυφου χαρτιού στους ηλιόλουστους τόνους του χαρακτηριστικού κίτρινου της Acqua di Parma, που φινίρεται στη βάση με ένα λεπτό περίγραμμαστο διακριτικό χρώμα του αρώματος.

 

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ

  • Το Rosa Nobile ενσαρκώνει τη θηλυκότητα των συναισθημάτων που βιώνονται στο έπακρο. Το τριαντάφυλλο, ίσως το λουλούδι που αγαπούν οι γυναίκες περισσότερο από όλα, συμβολίζει τον πλούτο και το βάθος των συναισθημάτων – μια ενδόμυχη γενναιοδωρία που μεταφράζεται σε μια αδιαμφισβήτητη γοητεία. Αυτό το υπέροχα κομψό αρωματικό έλαιο δημιουργεί ατέλειωτες, συναρπαστικές εκπλήξεις. Η σύνθεση ανοίγει με τις απαλές, γεμάτες ζωντάνια νότες μανταρινιού από τη Σικελία, περγαμόντου από την Καλαβρία και πιπεριού. Στον πυρήνα, έντονες και βελούδινες αποχρώσεις Παιώνιας, Βιολέτας και Μιγκέ (Lily of the valley) προμηνύουν τον πλούτο του Εκατόφυλλου τριαντάφυλλου από την Ιταλία που σε τυλίγει. Το αρωματικό έλαιο κλείνει με ένακρεσέντο κεδρόξυλου, γκρίζου άμπαρου και musk.
  • To Magnolia Nobile είναι τόσο θελκτικό, όσο και μια γυναίκα με σαγηνευτική προσωπικότητα. Είναι φυσικό και χαρισματικό, όπως ακριβώς και το άνθος της μανόλιας με τα εντυπωσιακά και βελούδινα απαλά, λευκά σαν κρέμα πέταλά του. Η αισθησιακή και κομψή θηλυκότητά του υπογραμμίζεται από τα εκλεπτυσμένα ακόρντα του αρώματος. Ανοίγει με τις κρυστάλλινες νότες του περγαμόντου και του κεδρόξυλου που συνδυάζονται με ένα πλούσιο λουλουδένιο μπουκέτο. Απόλυτος πρωταγωνιστής στην καρδιά αυτού του αρωματικού ελαίου είναι η παλλόμενη ευωδιά της μανόλιας που συνοδεύεται από νύξεις γιασεμιού και τουμπερόζας. Η ευωδιά του αρωματικού ελαίου κλείνει με τις πολυτελείς νότες του σανταλόξυλου, του πατσουλί και του βετιβέρ.
  • Το Peonia Nobile, το άρωμα μιας ευαίσθητης αλλά δυνατής γυναίκας, η  οποία διαθέτει μια φίνα κομψότητα που εκδηλώνεται σε κάθε τι που κάνει. Αυτό το αρωματικό έλαιο αντλεί έμπνευση από ένα μεγαλόπρεπο λουλούδι που αποτελείται από αμέτρητα μικρά, ανάλαφρα πέταλα τόσο εντυπωσιακά όσο κι αυτό. Ένα Eau de Parfum ήδη γοητευτικό από το ζωηρό και ελαφρώς φρουτώδες άνοιγμά του, όπου το μαύρο πιπέρι συναντά τις απαλές νότες του σμέουρου. Στη λουλουδάτη καρδιά, η μεγαλόπρεπη παιώνια ενισχύεται από το φωτεινό γεράνι, το γλυκό Τουρκικό τριαντάφυλλο και τη δροσερή φρέζια. Οι βελούδινες νότες βάσης από άμπερ που μπλέκονται με το πατσουλί και το musk είναι το φυσικό τελείωμα αυτού sillage με τις πολλαπλές αποχρώσεις.