Το Dove αναγνωρίζει ότι μια γυναίκα είναι σίγουρη σε κάθε της κίνηση, όταν νιώθει αυτοπεποίθηση για κάθε σημείο του σώματός της, ακόμα και για την περιοχή της μασχάλης!

Προστατεύοντας και αναδεικνύοντας την αληθινή ομορφιά της επιδερμίδας της μασχάλης, το Dove παρουσιάζει την μεγαλύτερη δοκιμή που έκανε ποτέ, προσκαλώντας πραγματικές γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο* να δοκιμάσουν το αποσμητικό Dove και να μοιραστούν την εμπειρία τους. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανακάλυψαν τη φροντίδα, την περιποίηση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης και το 91% αυτών είπε ότι θα άλλαζε το αποσμητικό του σε Dove!

Καθώς η επιδερμίδα της μασχάλης δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε συχνά και συνηθίζουμε να την ταλαιπωρούμε, το Dove σε καλεί να κάνεις τη δική σου δοκιμή και να αφεθείς στη φροντίδα και προστασία των αποσμητικών του!

Το Dove Original, το αποσμητικό ορόσημο στην ιστορία των αποσμητικών Dove, σε προσκαλεί να γνωρίσεις τη σύνθεσή του και να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και περιποίησης. Με ¼ ενυδατική κρέμα Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το Dove Original βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!

 

Πες “ναι” στην αλλαγή, που θα κάνει τη σχέση με το σώμα σου καλύτερη και την επιδερμίδα της μασχάλης σου ακόμα πιο όμορφη.

Κάνε #SwitchtoDove #SwitchtoLove

 

*Το 2018 δοκιμάστηκε από 2.629 γυναίκες συνολικά στις ακόλουθες χώρες: Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Αργεντινή, Ολλανδία, Ρουμανία, Χιλή, Παραγουάη, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.