Η εμβληματική καστανή Emily Ratajkowski τόλμησε να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα βάφοντας τα μαλλιά της ξανθά με την Kérastase στις 22 Ιουνίου. Η Emily σκεφτόταν καιρό τώρα να γίνει ξανθιά, όμως φοβόταν τις συνέπειες που μπορεί αυτό να είχε στα μαλλιά της. Μέσα από τη συνεργασία της με την Kérastase, εδώ και σχεδόν τρία χρόνια πλέον, η Emily ανέπτυξε μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τη μάρκα και έτσι, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα αποτελέσματα των προϊόντων Kérastase, ήταν πια έτοιμη να τολμήσει το ξανθό στα μαλλιά της.

«Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου ούτε έχω αλλάξει σημαντικά το μήκος τους σε όλη μου τη ζωή! Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που η Kérastase μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω ξανθιά. Μόλις γιόρτασα τα γενέθλιά μου και είμαι τόσο χαρούμενη που βγαίνω από την καραντίνα με ένα νέο look. Η ομορφιά πρέπει να είναι διασκεδαστική και εκφραστική και αυτή η αλλαγή είναι σίγουρα ό,τι πιο διασκεδαστικό έχω κάνει με την εμφάνιση μου!!»

Το πρόγραμμα περιποίησης για ξανθά μαλλιά που ακολουθεί η Emily στο σπίτι περιλαμβάνει τη σειρά Blond Absolu της Kérastase, η οποία θα τη συντροφεύσει στο υπέροχο αυτό ταξίδι κρατώντας το νέο της ξανθό χρώμα εκθαμβωτικά φωτεινό και προσφέροντας στα μαλλιά της όλη τη φροντίδα που χρειάζονται.