Το καλοκαίρι πλησιάζει κι έχει έρθει η ώρα να ενημερωθείς για τις καλοκαιρινές τάσεις του 2020. Υφάσματα και μαγιό που θα φορεθούν φέτος, ώστε να ακολουθήσουν κι οι απαραίτητες αγορές.

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό του 2020 βρίσκονται εδώ για να απογειώσουν την εμφάνισή σου στην παραλία - κοντινή ή μακρινή!

1. Μαύρο μπικίνι

Το διαχρονικό μαύρο μπικίνι παραμένει και για τη φετινή σεζόν πιστό σύμβολο της μόδας καθώς οι οίκοι το συστήνουν ανεπιφύλακτα ως μια safe και κομψή επιλογή. Άσχετα με το σχέδιο ή το ύφασμα, λοιπόν, τα μαύρα μπικίνι θα είναι must και αυτού του καλοκαιριού.

 

2. Καφέ-σοκολατί & πορτοκαλί μαγιό

Δύο σημαντικές αποχρώσεις έρχονται να βάλουν φωτιά στις τάσεις των μαγιό .Το σοκολατί είναι ένα χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος και μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει πραγματικά κομψό.Το μόνο που χρειάζεται είναι να εντοπίσεις ποια σοκολατί απόχρωση ταιριάζει περισσότερο σ' εσένα.

Ωστόσο, ένα από τα must χρώματα του καλοκαιριού 2020 είναι και το ζεστό και έντονο πορτοκαλί. Αυτή η απόχρωση έρχεται να δώσει ένα πιο παιχνιδιάρικο ύφος και να παίξει με τις αντιθέσεις .Τόλμησε, λοιπόν, να πάρεις ένα πορτοκαλί μπικίνι ή ολόσωμο κομμάτι, τραβώντας όλα τα βλέμματα όσο κάνεις τις βουτιές σου !

 

3. Λαμπερές & μεταλλικές αποχρώσεις

Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μαγιό του 2020 είναι η απόλυτη επιλογή και φέρνουν τη λάμψη μέχρι και στην παραλία! Δεν πρόκειται για μια ακόμη τάση που κυριαρχεί μόνο στα ρούχα και τα παπούτσια .Τα ασημί, χρυσά, μπρονζέ αλλά και τα υπόλοιπα μεταλλικά χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα, τραβώντας την προσοχή και κάνοντας κάθε σου εμφάνιση on the beach εκθαμβωτική!

 

4. Animal και Floral prints και σε μαγιό!

Το animal print είναι ένα από τα μοτίβα που τις τελευταίες τάσεις διατηρεί μια κορυφαία θέση. Λεοπάρ, τιγρέ ή ζέβρα σε διάφορες αποχρώσεις θα φορεθούν και σε ολόσωμο αλλά και σε μπικίνι.

Επίσης, τροπικά φύλλα, φοίνικες αλλά και χρωματιστά λουλούδια παίζουν δυνατά! Μαζί με το animal print, το floral έρχεται να δώσει ένα ευχάριστο και παιγνιδιάρικο αεράκι μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού.

 

5. Μπικίνι με δέσιμο και ψηλόμεσο μαγιό

Τα ψηλόμεσα μαγιό αποτελούν πέρα από μια hot τάση και μια πολύ βολική τάση! Είναι ιδανικά για να προσφέρουν κάλυψη στη γύρω περιοχή της κοιλιάς αναδεικνύοντας έτσι τα πόδια σου.

Επίσης, ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχέδια της σεζόν είναι αυτό με το κορδόνι που δένει γύρω από τη μέση .Πρόκειται για μια εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, που προσθέτει μπόνους στην εικόνα κάθε γυναίκας στην παραλία.