Συχνά, όλες μας αναζητούμε τον τρόπο ή τους τρόπους για να εντυπωσιάσουμε τον σύντροφό μας ή και ακόμα το καινούργιο φλερτ που μπήκε στη ζωή μας.

 

Ακολουθούν λοιπόν 5 αποδοτικοί τρόποι που σίγουρα πιάνουν! 

 

  1. Μάθε να είσαι απρόβλεπτη

Το να είσαι ανοιχτό βιβλίο σε μία σχέση ή σε ένα φλερτ δεν βοηθά. Με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτεις από πολύ νωρίς τα χαρτιά σου και η εικόνα σου παραμένει σταθερά ενδιαφέρουσα αντί να εξελιχθεί και να δώσει αυτό το κάτι, αυτή τη σπίθα. Βρες τρόπους και λύσεις να σπάσεις τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα με αναπάντεχο τρόπο.

 

  1. Ενίσχυσε το σύνδρομο του ήρωα

Όλοι οι άντρες έχουν μέσα τους το σύνδρομο του ήρωα, αυτό δηλαδή το κυρίαρχο πνεύμα που θέλει να νιώθει πρώτος μπροστά στις ανάγκες των γυναικών. Παρουσίασε ή δημιούργησε καταστάσεις, όπου ο σύντροφος σου θα μπορεί να δώσει λύσεις. Και όταν τις δώσει, να μη ξεχνάς να του το αναγνωρίζεις ευθέως, με ξεκάθαρες λέξεις και όχι να το υπονοείς με τις πράξεις σου.

 

  1. Κράτα όρια και αποστάσεις

Η ελευθερία σε οποιαδήποτε σχέση είναι ένα κομμάτι που όταν δεν υπάρχει, αποδομείται ολόκληρη η σχέση. Κράτα μερικά βασικά όρια από τον πρώτο καιρό σαν αξίες στη σχέση. Δεν χρειάζεται να είστε και να τα κάνετε όλα μαζί. Η απόσταση εξάλλου, δημιουργεί επιθυμία και έλξη και αυτό μόνο ωφέλιμο μπορεί να είναι.

 

  1. Βρες την κατάλληλη ώρα

Δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για τη κάθε συζήτηση. Θα πρέπει να μάθεις να ζυγίζεις τις καταστάσεις ώστε να μπορείς να εκφράσεις με σωστό τρόπο και την σωστή στιγμή αυτά που θέλεις για να γίνουν αντιληπτά από τον άλλον.

 

  1. Κάνε τον να μιλήσει για αυτό που τον συναρπάζει

Σε όλους μας αρέσει να μιλάμε για τα ενδιαφέροντά μας και ιδιαίτερα στον σύντροφό μας. Κάνε τον να σου μιλήσει για αυτά που τον ενδιαφέρουν και τον συναρπάζουν. Κάνε τον να επικεντρωθεί σε αυτό το συναίσθημα που νιώθει όταν μιλάει για αυτό. Έτσι από τη μεριά σου, κράτα θετική στάση, κάντον να νιώσει άνετα και κάνε τον να μην μετανιώσει που τα μοιράστηκε μαζί σου.