Κάτι που ήδη γνωρίζουμε, πριν ακόμα μπούμε στη φοιτητική ζωή, είναι αυτά τα πολυσυζητημένα και πολυπόθητα ξενύχτια! Μπορεί να έχουμε ξεκινήσει από τα μαθητικά χρόνια του Λυκείου να ξενυχτάμε αλλά τώρα είναι αλλιώς!  

Αυτά τα άσκοπα ξενύχτια που υποδηλώνουν την ξαφνική ελευθερία αυτής της απόφασης, τα ενοχικά ξενύχτια, αυτά, δηλαδή, που το επόμενο πρωί η σχολή σε περιμένει εκεί αλλά ξέρεις πως μια επιλογή σαν αυτή θα σου το κάνει πολύ δύσκολο, τα μελαγχολικά ξενύχτια, που γυρίζεις στο χθες και την μέχρι τότε ζωή σου, που φαντάζει τόσο μακρινή κι όμως είναι τόσο κοντά αλλά και αυτά τα παρείστικα ξενύχτια με φίλους, ταινίες, παραγγελίες στα μέσα της νύχτας, συζητήσεις, ανησυχίες, διλήμματα και στήριξη. Υπάρχουν βέβαια και τα ξενύχτια της σχολής που ξημερώνει για να βρεις τη λύση σε μια άσκηση, αυτά που οι ώρες δεν σου φτάνουν για να ολοκληρώσεις την εργασία και αυτά στην περίοδο της εξεταστικής που η ύλη απλά δεν βγαίνει.

Αυτά τα βράδια, λοιπόν, που άλλα ξημερώνουν αργά κι άλλα ξεγλιστράνε τόσο γρήγορα και σε βρίσκει το πρωί είναι που θα έχεις να θυμάσαι και θα γίνουν κομμάτι σου και θα τα εξιστορείς και θα σου δώσουν τόσες στιγμές χαράς και πληρότητας και και και.. Τα βράδια αυτά είναι που θα αναζητάς και θα αναπολείς.

Ζήσε αυτά τα βράδια σε όλη τους την έκταση και κάνε τα να μετρήσουν!