Η Σουηδικής προέλευσης εταιρία με την απόλυτη τεχνολογική εξειδίκευση στην περιποίηση του δέρματος, FOREO, ξεκινάει στην ελληνική αγορά αποκλειστική συνεργασία με τον απόλυτο προορισμό καλλυντικής περιποίησης, τα Καταστήματα Sephora.

Είναι εδώ! Η επανάσταση της ομορφιάς ξεκίνησε! Η FOREO, σουηδικής προέλευσης πολυεθνική μάρκα τεχνολογίας του δέρματος, έχει φτάσει επισήμως στην ελληνική αγορά και αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora καθώς και στο online Κατάστημα sephora.gr & Mobile App Sephora Greece!

Από την σύλληψη της ιδέας το 2013, δημιουργημένο στην Στοκχόλμη, το FOREO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του σχεδιασμού στους τομείς ομορφιάς και ευεξίας, προσφέροντας λύσεις αιχμής που διευκολύνουν την ζωή των ανθρώπων αναφορικά με την περιποίηση της επιδερμίδας .

Ξεκινώντας με την flagship σειρά LUNA – το επαναστατικό μασάζ καθαρισμού προσώπου – η FOREO επέκτεινε σταδιακά το χαρτοφυλάκιο της με επιπλέον τεχνολογικά αναγνωρισμένες σειρές όπως το UFO & UFO mini καθώς και τη συλλογή πολυτελών συλλογών μάσκας.

Επτά χρόνια μετά την ίδρυση του, το Σουηδικό brand περιποίησης προσώπου έχει εδραιωθεί παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 77 χώρες και στην Ελλάδα μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με τα Καταστήματα Sephora, τα οποία θα διανέμουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων , μεταξύ των οποίων είναι η τρίτη γενιά των LUNA 3 και LUNA mini 3, καθώς και το UFO, UFO mini και η πλήρης σειρά από UFO μάσκες που περιμένουν να τις δοκιμάσετε.

“Είμαστε περήφανοι το λανσάρισμα της Μάρκας FOREO στην Ελλάδα με έναν ισχυρό συνεργάτη όπως είναι τα Καταστήματα Sephora” – λέει ο Igor Spina, GΜ της Foreo Νότιας Ευρώπης. Η καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα της στρατηγικής μας και είναι παρούσα σε όλα όσα κάνουμε από το σχεδιασμό προϊόντων έως την επικοινωνία τους. Εξαιτίας πολύ στοχευμένης στρατηγικής σε  μόλις 7 χρόνια το FOREO έλαβε την εμπιστοσύνη των χρηστών σε 78 διαφορετικές χώρες, σε 5 ηπείρους και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις καινοτόμες λύσεις στην περιποίηση προσώπου και στην Ελλάδα.

Για να μάθετε παραπάνω για το FOREO και τα πρωτοποριακά προϊόντα τεχνολογίας περιποίησης της επιδερμίδας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Sephora.gr ή το foreo.com.