Σε δύο μόλις ώρες από την Αθήνα, συναντάμε έναν επίγειο παράδεισο στην μέση του δάσους! To ξενοδοχείο Foresta in Medias Mores ή αλλιώς «το δάσος στο κέντρο του Μοριά», δεν αποτελεί  απλώς μια νέα πρόταση διακοπών, αλλά και ευκαιρία για απόδραση τα Σαββατοκύριακα! Κτισμένο σε μία καταπράσινη πλαγιά της αρκαδικής γης, μέσα στο δάσος, συνδυάζει την πολυτέλεια με το φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας την καλύτερη αφορμή για χαλάρωση αλλά και αναζωογόνηση!

Επιλέξτε ανάμεσα από τα 9 πολυτελή δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και εναρμονισμένα με το περιβάλλον, ανάψτε το τζάκι και απολαύστε το σπιτικό ρακόμελο και τις τοπικές λιχουδιές!

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα υγιεινό παραδοσιακό πρωινό! Χειροποίητες μαρμελάδες, φρέσκα αβγά και χωριάτικο ψωμί από τον φούρνο του χωριού είναι μόνο μερικοί από τους πειρασμούς που θα απολαύσετε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου! Ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ είναι έτοιμο να σας παρέχει γαστρονομικές περιπλανήσεις και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρες με πιάτα και συνταγές φτιαγμένα με τα αγνά και νόστιμα υλικά της αρκαδικής γης.

Υπολογίστε ότι οι δραστηριότητες στη περιοχή είναι αμέτρητες! Αναζητήστε τα δεκάδες παραδοσιακά μονοπάτια και κάντε βόλτες ανάμεσα σε πεύκα, καστανιές, πλατάνια, βελανιδιές και ιτιές. Επισκεφτείτε το χωριό Βλαχοκερασιά με την χαρακτηριστική Βυζαντινού ρυθμού εκκλησία, αφιερωμένη στην Παναγία αλλά και το εξαιρετικό, πέτρινο σχολείο του.

Το πανέμορφο δάσος της Σκιρίτιδας, στο οποίο κυριαρχεί η μαύρη πεύκη ανάμεσα στις καστανιές και τα έλατα είναι δικό σας! Ένα μυστικό καταφύγιο που σας προσκαλεί να το περπατήσετε, απολαμβάνοντας τις φυσικές του ομορφιές!

Και για τους λάτρεις των μνημείων, σε κοντινή απόσταση το εντυπωσιακό αρχαιολογικό μουσείο της Τεγέας αλλά η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών αξίζουν την επίσκεψή σας.       

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας καλώντας στο 2711104099 ή στέλνοντας mail στο info@forestahotel.com

 

Site: https://forestahotel.com/

Facebook page: https://www.facebook.com/hotel.foresta

Φωτογραφίες