Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Από εδώ ξεκινάει η μέρα μας και εδώ επιστρέφουμε, στην comfort zone μας, όπου χαλαρώνουμε, ηρεμούμε, κάνουμε σχέδια και όνειρα για το μέλλον...

Η comfortliving the concept store, μέσα από μια γκάμα επιλεγμένων, design προϊόντων από όλο τον κόσμο, έρχεται να βάλει εκείνες τις πινελιές διακόσμησης και καλής ζωής, που θα κάνουν το χώρο σας και την καθημερινότητα σας ακριβώς όπως τον ονειρεύεστε! Πρακτικότητα, μοντέρνο στυλ, πρωτότυπα σχέδια, έμφαση στην ποιότητα και την καθαρότητα των υλικών: όλα τα προϊόντα που θα βρείτε εδώ είναι επιλεγμένα ένα προς ένα ώστε να ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην καλαισθησία, την ποιότητα και τις πιο υψηλές προδιαγραφές του σύγχρονου interior decoration. Σημαντικότατη παράμετρος πάντα στην επιλογή των προϊόντων είναι  η ευαισθησία προς το περιβάλλον, η στήριξη των τοπικών κοινοτήτων και της παράδοσης στην παραγωγή και η βιωσιμότητα.

Εδώ θα ανακαλύψετε προτάσεις για το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο με την υπογραφή του γνωστού, οικολογικού Γαλλικού brand LISSOY με τα πιο φίνα λινά υφάσματα στον κόσμο, διακοσμητικά αλλά και χρηστικά αντικείμενα για την κουζίνα από το βραβευμένα με Red Dot Design Award Σκανδιναβικό brand Tonfisk, που είναι γνωστό για τις χειροποίητες πορσελάνες του και το Βασκικό Cookplay  με μοντέρνες προτάσεις tableware, τα πολυτελή κεριά του οίκου Ladenac Milano, τα Σιτσιλιάνικα Ortigia που βασίζονται σε φυσικά συστατικά κι είναι εμπνευσμένα από την αισθητική, τα χρώματα και της ευωδιές του Ιταλικού νησιού, καθώς και τα Βρετανικά κεριά και diffusers Welton London, με την υπογραφή του interior designer John-Paul Welton και του Christian Lacroix, αλλά και τα αξεσουάρ σπιτιού της Ichendorf, που είναι διάσημα για τον πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. 

Όμως η αίσθηση και η αισθητική comfortliving, δεν εξαντλούνται εντός σπιτιού: εδώ θα βρείτε εκλεκτικά γυναικεία αξεσουάρ, όπως οι δερμάτινες τσάντες Archipel Paris, που φτιάχνονται στο χέρι, σε ένα μικρό εργαστήριο στη Μονμάρτη, η μινιμαλιστική handbag collection Serax by Bea Mombaers.

Τα αρώματα του οίκου Bon Parfumeur  που δημιουργήθηκαν από έξι νέα αστέρια της αρωματοποιίας, θα  διεγείρουν  τις αισθήσεις σας καθώς βασίζονται πάνω σε τρεις νότες το κάθε ένα και αντί για ονόματα έχουν αριθμούς, ενώ τα μπουκάλια τους ξεχωρίζουν για το μίνιμαλ σχεδιασμό με την παιχνιδιάρικη ετικέτα.

Τα εξαιρετικής σχεδίασης  thermos μπουκάλια της 24Bottles, τα οποία  επιλέγονται από τα πιο  γνωστά concept stores στην Ευρώπη, έχουν κατασκευαστεί με μηδενική εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα κατά την διαδικασία παραγωγής τους και επιπλέον η συγκεκριμένη εταιρία υποστηρίζει την δημιουργία νέων δασικών εκτάσεων στον κόσμο.

Θα περπατήσετε στα… σύννεφα με τα ασύγκριτα σε άνεση και σχεδιασμό παπούτσια της Ελβετικής Joya, τα οποία βοηθούν στο σωστό περπάτημα, προστατεύουν τις αρθρώσεις από την καταπόνηση, ανακουφίζουν τους πόνους των ποδιών και της μέσης, είναι ελαφριά σαν αέρας και εξαιρετικά μοντέρνα ενώ τα, επίσης ελβετικά BAABUK, εμπνευσμένα από την ρώσικη κουλτούρα και φτιαγμένα στο χέρι από επεξεργασμένο μαλλί, είναι αποκάλυψη!

Τέλος, ξεχωριστή κατηγορία από μόνα τους είναι τα σοφιστικέ αξεσουάρ lifestyle, τα οποία βάζουν μια ιδιαίτερη πινελιά αισθητικής στην καθημερινότητά μας: η stationary συλλογή του design studio “Ystudio από την Ταϊβάν και της παραδοσιακής Kaweco  από την Γερμανία, τα μινιμαλιστικά αξεσουάρ μουσικής του Δανέζικου lifestyle brand KREAFUNK, τα φινετσάτα notebooks και ημερολόγια της Paper Republic, οι εργονομικές τσάντες του brand Stighlorgan από το ανατολικό Λονδίνο και οι χειροποίητες τσάντες Palorosa από ανακυκλωμένο πλαστικό που εκτίθενται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

 

comfortliving the concept store

Ψυχάρη 1, Νέο Ψυχικό

τηλ: 210-6778039

e-mail:  comfortlivinggreece@gmail.com

www.comfortliving.gr