Παλαιότερα, στους γαλλικούς αμπελώνες, τα νεαρά κορίτσια κάλυπταν τα πρόσωπα και τα χέρια τους µε τους χυμούς από τα στέμφυλα για να μειώσουν τις καφέ κηλίδες και να φωτίσουν την επιδερμίδα τους. Η σειρά Vinoperfect έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το σημαντικό ενεργό συστατικό, το οποίο προέρχεται από τους χυμούς της αμπέλου, τη βινιφερίνη.

Δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Caudalie (100% γαλλικής προέλευσης) και πρόκειται για ένα συστατικό 62 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη C και αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά μόρια κατά της υπέρχρωσης. Από την καρδιά του αμπελιού, αφενός διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων και αφ’ ετέρου εμποδίζει την εμφάνισή τους, ελέγχοντας το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την υπερπαραγωγή μελανίνης. Ενισχύει, επίσης, τη μικροκυκλοφορία του αίματος για να βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική του ακτινοβολία.

Vinoperfect Radiance Serum

Ο ορός Vinoperect Radiance Serum καταπολεμά όλους τους τύπους κηλίδων,  είναι αποτελεσματικός και φυσικός. Απευθύνεται σε γυναίκες, οι οποίες έχουν ήδη εμφανίσει το πρόβλημα  ή θέλουν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους από την εμφάνιση νέων. Διορθώνει τις καφέ κηλίδες και συμβάλει στην πρόληψη εμφάνισης νέων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, δεν ερεθίζει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες ενώ  προέρχεται από 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται πιο φωτεινή!

Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream

Είναι η ιδανική λύση για όλες τις γυναίκες που θέλουν να διορθώσουν την ανομοιογενή όψη της επιδερμίδας τους. Η κρέμα συνδυάζει τη δύναμη της βινιφερίνης με τις ευεργετικές ιδιότητες της λευκής παιώνιας, μειώνοντας ορατά τις καφέ κηλίδες στο δέρμα.

Η σύνθεσή της, πλούσια σε έλαια αβοκάντου και βούτυρου καριτέ προσφέρει στα χέρια εντατική θρέψη και ενυδάτωση κάθε στιγμή της ημέρας. Με εξαιρετικά ελαφριά και κρεμώδη υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να δημιουργεί λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση, αφήνει μια βελούδινη απαλότητα στο δέρμα κι ένα διακριτικό άρωμα από γλυκά πορτοκάλια και λεμονόφυλλα.