Δύο όπλα διαθέτουμε για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ειδικά αν υποφέρουμε από ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος, λόγω κρύου. Η Caudalie προτείνει ένα δίδυμο ομορφιάς, την κρέμα ημέρας κι ένα βάλσαμο για τα μάτια από την σειρά Resveratrol.

 

Resveratrol Day Soft Cream

Ιδανική για θρέψη και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, τους κρύους μήνες του χειμώνα, δημιουργήθηκε από την πρωτοποριακή έρευνα της Caudalie και του καθηγητή dr. David Sinclair από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard και περιέχει μια ισχυρή αντιγηραντική πατέντα: έναν μοναδικό συνδυασμό ρεσβερατρόλης αμπελιού και υαλουρονικού οξέος που ενυδατώνει και παράλληλα αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου. 

 

Resveratrol Εye Lifting Balm

Ένας αποκλειστικός αντιρυτιδικός συνδυασμός αμπέλου ρεσβερατρόλη σε συνδυασμό με μικρο-υαλουρονικό οξύ για την αύξηση της φυσικής παραγωγής του υαλουρονικού οξέος των κυττάρων του δέρματος αυτό το βάλσαμο ανορθώνει και λειαίνει τις περιοχές γύρω από τα μάτια και τα χείλη. Μειώνει το πρήξιμο κατω απο τα μάτια και απαλύνει τα βλέφαρα, έτσι ώστε τα μάτια να φαίνονται νεότερα. Αρκεί να εφαρμόσουμε απαλά γύρω από το μάτι, τελειώνοντας με την εξωτερική γωνία του ματιού, και να χτυπήσουμε απαλά γύρω από την περιοχή πρωί και το βράδυ. Εφαρμόζεται σε μάτια και χείλη.