Η Swarovski ζωντανεύει τη μαγεία των γιορτών με τη συλλογή της για την εορταστική περίοδο και την εκστρατεία που υμνεί την πολυδιάστατη φύση της σύγχρονης γυναίκας και της δίνει την ευκαιρία να νιώσει ακόμα πιο ξεχωριστή αυτή τη σεζόν.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, λέει για τη συλλογή: «Οι γιορτές είναι μια καταπληκτική περίοδος του χρόνου για να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα, να ντυθούμε επίσημα και να κάνουμε δώρα. Επίσης, είναι η τέλεια δικαιολογία για να χαρίσουμε στον εαυτό μας αυτά τα “must” κομμάτια που είχατε όλο τον χρόνο στη λίστα επιθυμιών σας! Αυτή τη σεζόν θέλουμε να γιορτάσουμε με στυλ χάρη στα λαμπερά σχέδια που θα ενισχύσουν τη λάμψη των γιορτών και θα δημιουργήσουν αστραφτερές στιγμές για όλους».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Από ευέλικτα κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι λαμπερά σετ δώρων, υπάρχει κάτι για όλους όσοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα σας, ακόμα και για εσάς. Η παλέτα με τις μοντέρνες αποχρώσεις περιλαμβάνει πινελιές από σκούρους πράσινους, μπλε και μοβ τόνους, ενώ τα trendy σχέδια σε χρυσούς και ασημί τόνους δημιουργούν ισορροπία και αντίθεση.

Η Συλλογή Naughty or Nice της Swarovski θα διατίθεται στις μπουτίκ Swarovski και στη swarovski.com από τον Νοέμβριο του 2019.

  • Η Swarovski υμνεί την πολυδιάστατη φύση της σύγχρονης γυναίκας με τη συλλογή Naughty or Nice και τις τηλεοπτικές και τις ψηφιακές εκστρατείες της
  • Η Swarovski χαρίζει την απαράμιλλη λάμψη της στη γιορτινή σεζόν με τη σειρά κοσμημάτων, αξεσουάρ, σετ δώρων και ρολογιών
  • Τα «must» σχέδια για κάθε στυλ και προσωπικότητα είναι ιδανικά δώρα τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους

Φωτογραφίες