Φέτος γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα στην καρδιά των αμπελώνων. Προσκαλούμε όλες τις γυναίκες να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του Les Sources de Caudalie. Τα Χριστούγεννα, αυτή την όμορφη και γιορτινή εποχή, τα αγαπημένα σας προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Παρουσιάζονται σε χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που φέρνουν στον νου τη ζεστασιά των χειμερινών διακοπών στο Les Sources de Caudalie.

«Οι γιορτές των Χριστουγέννων στο Bordeaux είναι για μένα μια πραγματική επιστροφή στη πηγή, εκεί όπου άρχισαν όλα. Μια ευκαιρία να αναδειχτούν όλες οι αξίες που είναι πολύτιμες για μας από τότε που δημιουργήσαμε την Caudalie. Έτσι φέτος ετοιμάσαμε χριστουγεννιάτικες συσκευασίες δώρων με οικολογική συνείδηση, για να μπορεί ο καθένας να προσφέρει ένα δώρο μοναδικό, που σέβεται το περιβάλλον».

 

BEAUTY ELIXIR - Τα must της έντονης λάμψης

Το Beauty Elixir, η τελική πινελιά των make-up artist, είναι ο σύμμαχός σας για άμεση και έντονη λάμψη. Λειαίνει τις γραμμές και συσφίγγει τους πόρους. Ένα σπρέι πολλαπλών χρήσεων με μεγάλη περιεκτικότητα σε σπάνια φυτά και αιθέρια έλαια. Χρησιμοποιήστε το ως συμπλήρωμα του Instant Foaming Cleanser και της Instant

Detox Mask για να αναδείξετε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας.

• Beauty Elixir – 100ml

• Instant Foaming Cleanser – 50ml

• Instant Detox Mask – 15ml

 

VINOPERFECT - Η ειδική περιποίηση κατά των κηλίδων

Ο ορός Radiance Serum Complexion Correcting και η Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream είναι το τέλειο δίδυμο για επιδερμίδα ορατά πιο φωτεινή στο πρωινό ξύπνημα. Η σύνθεσή τους είναι πλούσια σε Βινιφερίνη, 62 φορές πιο αποτελεσματική από τη Βιταμίνη C (1), που χαρίζει ξανά λάμψη στον τόνο της επιδερμίδας. Για να ολοκληρώσετε την περιποίησή σας, η νέα Dark Spot Correcting Hand Cream είναι η ιδανική λύση για τη διόρθωση των κηλίδων ως τις άκρες των δαχτύλων.

• Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting – 30ml

• Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream – 15ml

• Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream – 30ml

 

PREMIER CRU -Η απόλυτη αντιγηραντική λύση

Η Premier Crue είναι ο αποκλειστικός συνδυασμός όλων των πατενταρισμένων συστατικών της Caudalie που προσφέρει πλήρη και αποτελεσματική αντιγηραντική δράση. Μόλις χρησιμοποιήσετε την The Eye Cream, τα πρηξίματα και οι κύκλοι σβήνουν χάρη στις περλέ και ασημί χρωστικές της. Ένα σετ ιδανικό για άμεση λάμψη, που περιέχει επίσης τον ορό και την κρέμα Premier Cru, με τα καλύτερα δραστικά συστατικά για αντιγηραντική δράση σε βάθος.

• Premier Cru The Eye Cream – 15ml • Premier Cru The Serum – 10ml

• Premier Cru The Cream – 15ml

 

VINOSOURCE - S.O.S δίδυμο εντατικής ενυδάτωσης

Η σειρά Vinosource αντλεί τα κύρια δραστικά συστατικά της από το αμπέλι και το σταφύλι για να ξεδιψάσει όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Πραγματικό επίθεμα ενυδάτωσης, ο ορός S.O.S Thirst-Quenching Serum χρησιμοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τις πιο διψασμένες επιδερμίδες, η S.O.S Intense Moisturizing Cream, με απαλή και πλούσια υφή, χρησιμοποιείται μετά τον ορό και προσφέρει άμεση αίσθηση άνεσης.

• Vinosource S.O.S Thirst-Quenching Serum – 30ml

• Vinosource S.O.S Intense Moisturizing Cream – 25ml

 

RESVERATROL [LIFT] - Τρίδυμο άμεσου lifting

H Face Lifting Soft Cream, που γεννήθηκε από την έρευνα της Caudalie και του καθηγητή David Sinclair από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard, θρέφει και διορθώνει εντατικά τις ρυτίδες. Η πανάλαφρη υφή της δημιουργεί μια αίσθηση «δεύτερης επιδερμίδας». Για πλήρη περιποίηση χρησιμοποιείται μαζί με το Firming Serum και το Eye Lifting Balm, ένα πρόγραμμα πρωτοποριακών προϊόντων που ≪γεμίζουν≫ φυσικά την επιδερμίδα.

• Resveratrol [Lift] Face Lifting Soft Cream – 50ml

• Resveratrol [Lift] Firming Serum – 10ml

• Resveratrol [Lift] Eye Lifting Balm – 5ml