Ο D3lta επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του single Addicted’, από τη Minos - EMI a Universal Music Company!
Μετά τις επιτυχίες του ‘Silent Revolution’ και ‘Hey You’, o Ελληνοβρετανός καλλιτέχνης εντυπωσιάζει και με το νέο του τραγούδι, Addicted’, στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους! Ο D3lta με τo Addicted’ παρουσιάζει την εκρηκτική, τη δυνατή, την εθιστική αγάπη! Η μουσική και οι στίχοι αναδεικνύουν το ταλέντο και την καλλιτεχνική δεινότητα του D3lta όχι μόνο ως ερμηνευτή αλλά και ως στιχουργό.

Το Addicted’, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα με ένα ξεχωριστό, official music video κινηματογραφικής αισθητικής που καθηλώνει το θεατή με τη δημιουργική οπτικοποίηση των εθιστικών σκέψεων ενός ερωτευμένου μυαλού! Το ευρηματικό σενάριο, τη μοναδική σκηνοθετική ματιά και την εντυπωσιακή παραγωγή υπογράφουν οι ταλαντούχοι και διεθνώς καταξιωμένοι White Room!

 

Ο D3lta, που στις live εμφανίσεις του παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό rock show με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων rock επιτυχιών, αλλά και δικά του τραγούδια, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου πρόκειται να παρουσιάσει live το νέο του single, ‘Addicted’, στο Rock n Roll στο Κολωνάκι, το κοινό του οποίου ξεσηκώνει με μία σειρά ξεχωριστών εμφανίσεων με γενικό τίτλο “Addicted D3LTA Nights”! 

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του D3lta για περισσότερες πληροφορίες!

 

D3lta - #ThisIsD3lta
Website: www.d3ltaofficial.com 
Facebook: http://bit.ly/D3LTAfacebook 
Instagram: http://bit.ly/D3LTAinstagram 
Youtube: http://bit.ly/D3LTAyoutube   
Twitter: http://bit.ly/D3LTAtwitter
Spotify: http://bit.ly/spotifyD3LTA