Αν το επιλέγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τότε θέλω να το αποκτήσω κι εγώ...Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2011 και συμμετέχοντας πλέον στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου οδηγεί και πρωταγωνιστεί στην social media καμπάνια της νέας BMW Σειράς 1, χαρίζοντας τη δική της αύρα στο νέο μοντέλο. 

Σπορ, σοφιστικέ, αξιόπιστη και αριστοκρατική, αναζωογονημένη με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές και με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η νέα Σειρά 1 είναι μία γνήσια BMW με ανεξάρτητη και ισχυρή προσωπικότητα. Η Ηλιάνα είναι ένα fashion icon και μια επιτυχημένη επαγγελματίας που ‘τραβάει’ τα βλέμματα της επικαιρότητας, εκπέμποντας vibes επιτυχίας, δυναμισμού και αισιοδοξίας. Μαζί αποτελούν την απόλυτη συνταγή για την κορυφή!

Με φρέσκια αισθητική προσέγγιση, η Ηλιάνα μιλάει on camera και παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου με θετική διάθεση στη καθημερινότητά της. H Ηλιάνα ενσαρκώνει και εμπνέει κάθε δυναμική, πολυάσχολη γυναίκα που ως γνήσια fashion celebrity ξέρει να εντυπωσιάζει.

Η νέα BMW Σειρά 1 παρουσιάζεται αποκλειστικά με το όνομα του μοντέλου “ΤΗΕ 1” παρακινώντας το κοινό να οδηγήσει τη ζωή στην κορυφή!