Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πιθανόν ο πρώτος στην Ελλάδα που μετακινείται με ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Το πεντάθυρο e-Golf της Volkswagen, με αυτονομία σχεδόν 300 χιλιομέτρων και εκπομπή μηδενικών ρύπων, θα αναλάβει τις «πράσινες» μετακινήσεις του εντός κι εκτός Θεσσαλονίκης.

Η τελέτη παράδοσης-παραλαβής του e-Golf έγινε από την Kosmocar στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχε με ένα περίπτερο αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση.

Κατά την παράδοση του ηλεκτροκίνητου Golf, ο Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, τόνισε: «Θεωρούμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση συμβάλλουμε και εμείς ως εταιρεία στη διάδοση μίας πιο οικολογικής αυτοκίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις. Σημειολογικά, η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται τις ημέρες παρουσίασης στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του ολοκαίνουργιου Volkswagen ID.3, του επαναστατικού νέου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά σε λίγους μήνες τη θέση του e-Golf να πάρει το νέο ID.3, όταν λανσαριστεί και στην Ελλάδα».