Γνωρίζεις ότι το Safilo Group είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών... Και η HUGO BOSS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους μόδας του premium τμήματος της παγκόσμιας αγοράς ενδυμάτων... Τώρα και οι δύο ανακοινώνουν την ανανέωση της σύμβασης αδειοδότησης για τις συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως BOSS και HUGO έως την 31η Δεκεμβρίου 2025.

Με στόχο τη μόδα

Ο Angelo Trocchia, Διευθύνων Σύμβουλος του Safilo Group, σχολίασε σχετικά: «Αυτή η ανανέωση ενισχύει περαιτέρω μια επιχειρηματική συνεργασία με μεγάλη διάρκεια, που χτίστηκε πάνω στην εμπιστοσύνη. Οι συλλογές BOSS και HUGO υπογραμμίζουν ακόμη περισσότερο τον προσανατολισμό μας στην premium μόδα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιταχύνουμε την επέκταση αυτού του τμήματος, προσφέροντας στους καταναλωτές μας δύο ισχυρές μάρκες με εξαιρετικά σαφή και σχετική τοποθέτηση, οι οποίες στοχεύουν σε διαφορετικό καταναλωτικό κοινό και τοποθεσίες, με προϊόντα που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και το ύφος των μάρκων BOSS και HUGO.»

Με όραμα το μέλλον

«Είμαστε πανευτυχείς που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας, στο κομμάτι των γυαλιών, με τh Safilo. Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, το Safilo έχει αποδείξει ότι κατανοεί απόλυτα το DNA της μάρκας μας, μεταμορφώνοντας τις αξίες μας σε ένα προϊόν που πραγματικά μας αντιπροσωπεύει», δήλωσε ο CBO, Ingo Wilts. «H Safilo έχει τα μέσα και την ικανότητα να υλοποιήσει το στρατηγικό μας όραμα, ώστε να προστίθεται διαρκώς αξία στις μάρκες μας και μέσα από κατηγορίες προϊόντων όπως είναι τα γυαλιά ηλίου και οράσεως, που γίνονται διαρκώς όλο και πιο σημαντικά αξεσουάρ μόδας, ιδίως στον ψηφιακό κόσμο όπου βασιζόμαστε στην πολύ ενεργή, ψηφιακά εγγράμματη παγκόσμια κοινότητά μας.»