Για περισσότερο από 10 χρονιά το άκρως καλοκαιρινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley φτάνει στις παραλίες και τα αθλητικά γήπεδα οδηγώντας Volkswagen. Έτσι, η Kosmocar γίνεται ο μακροβιότερος χορηγός στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley Masters & Juniors 2019, Ανδρών-Γυναικών, είναι η σημαντικότερη διοργάνωση beach volley στην Ελλάδα, μέσα από την οποία αναδεικνύονται σημαντικά ταλέντα του αύριο καθώς κι οι αθλητές/αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το φετινό πρωτάθλημα Masters Ανδρών-Γυναικών ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου στην Ίο και αφού πέρασε από το Σχινιά στο Μαραθώνα, την Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Ολυμπία και το Αντίρριο στη Ναυπακτία, ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, με τον μεγάλο τελικό.

Το αντίστοιχο των Juniors, ξεκίνησε στην Αττική στα τέλη Ιουνίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί τστις Ράχες Φθιώτιδας. 

Για τις ανάγκες της διοργάνωσης, η Kosmocar-Volkswagen έχει διαθέσει στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ένα στόλο μοντέλων της αποτελούμενο από Polo, Golf, Touran και Tiguan, ώστε να μετακινούνται τα στελέχη της στους τόπους διεξαγωγής των τουρνουά με άνεση και ασφάλεια.