Ο οίκος FENDI παρουσιάζει τα νέα γυαλιά ηλίου DEFENDER για την Γυναικεία Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, που αποθεώνουν την μοναδική θηλυκότητα της γυναίκας FENDI: μιας γυναίκας τολμηρής αλλά και εκλεπτυσμένης.

Οι avant garde επιφάνειες των νέων γυαλιών ηλίου συνδυάζονται με πολυτελή πουά που καταλαμβάνουν όλο τον σκελετό, χαρίζοντας μια τολμηρή και προχωρημένη γοητεία, για εφέ που καθηλώνει. 

Τα μικροσκοπικά μεταλλικά γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι της γάτας» ισορροπούν ιδανικά μεταξύ πανάλαφρων υλικών και εντυπωσιακών γεωμετριών, με το πάνω μέρος του πλαισίου να είναι κατασκευασμένο από Optyl - ένα υπερ-ελαφρύ πλαστικό υλικό με εκπληκτικά χρωματικά αποτελέσματα – το οποίο συνδυάζεται με μέταλλο και πουά σε διχρωμία.

Τα γυαλιά ηλίου FF 0370/s διατίθενται σε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς: σκούρο μαυρισμένο ασημί με μαύρα/κόκκινα πουά και γκρι φακούς, ασημί μέταλλο με μαύρα/κόκκινα πουά και πορτοκαλί φακούς, ασημί μέταλλο με μαύρα κόκκινα πουά και λιλά φακούς, ασημί μέταλλο με μαύρα/κόκκινα πουά και κερασί φακούς.  

Τα γεωμετρικά γυαλιά ηλίου από Optyl, με την αυστηρή τους φόρμα και τα πουά σε διχρωμία να αναδεικνύουν την γυαλιστερή τους επιφάνεια, ενισχύονται στους βραχίονες με έναν κομψό συνδυασμό από Optyl και μέταλλο, που ολοκληρώνει τον σχεδιασμό.

Τα γυαλιά ηλίου FF 0371/s διατίθενται σε ασημί μέταλλο με μαύρα/κόκκινα πουά και διάφανους φακούς, ασημί μέταλλο με μαύρα/κόκκινα πουά και γκρι/ασημί καθρεπτέ φακούς, καθώς και σε κίτρινο με κρεμ φακούς, χρυσό/γαλάζιο με γαλάζιους φακούς, ασημί/μαύρο με γκρι/ασημί καθρεπτέ φακούς, χρυσό/λευκό με κρεμ φακούς.

Και τα δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου φέρουν το λογότυπο FENDI στους βραχίονες, ενώ το λογότυπο F is Fendi αποτυπώνεται με λέιζερ στα στρογγυλά ακροβραχιόνια.

Τα νέα γυαλιά ηλίου FENDI DEFENDER διατίθενται παγκοσμίως στις μπουτίκ FENDI και σε επιλεγμένα high-end καταστήματα οπτικών, από τον Απρίλιο 2019.