Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φετινό Spetsathlon όπου η Τζένη Μπουλμέτη εντυπωσίασε με την αγωνιστική της παρουσία, κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ των γυναικών που συμμετείχαν στο Triathlon Endurance. To αθλητικό διήμερο συγκέντρωσε αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με παρουσία πολλών και σπουδαίων πρωταθλητών, εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και πολλά happenings που επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του Spetsathlon, ως του κορυφαίου ελληνικού αγώνα τριάθλου.

Παρούσα στο Spetsathlon και η εταιρική ομάδα της KOSMOCAR με εργαζόμενους να τρέχουν στον αγώνα δρόμου 5χλμ. “5Κ#charity4sports Run”, στον οποίο συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας, με στόχο την οικονομική στήριξη τεσσάρων αθλητών που επιδιώκουν τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Στη φετινή, έβδομη κατά σειρά διοργάνωση, η SKODA είχε ρόλο Official Car Partner με το KODIAQ, το μεγάλο της SUV να έχει ρόλο ουραγού στους ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθησαν, με το πλήρωμά του να φροντίζει για την υποστήριξη των αθλητών. Παράλληλα, ένα KAROQ και ένα επταθέσιο KODIAQ, εκτεθειμένα στην Πλατεία Ποσειδωνίου μπροστά από το ομώνυμο ξενοδοχείο, υποδέχονταν πλήθος ενδιαφερομένων, που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το «Αυτοκίνητο του 2019» για την Ελλάδα.