Αυτό το καλοκαίρι, τα Starbucks υπόσχονται αστείρευτες στιγμές αναζωογόνησης και δροσιάς με τη νέα τους σειρά από χειροποίητα ροφήματα, με βάση το υψηλής ποιότητας τσάι & εκχυλίσματα βοτάνων Teavana™, συνδυασμένα με μοναδικές γεύσεις φρούτων. Τα νέα Teavana™Frozen Iced Teas αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, σε τρεις ξεχωριστές φρουτένιες γεύσεις: Strawberry & Lime, Tropical Mango και Blood Orange. Με τα νέα αυτά ροφήματα εμπλουτίζεται η συνολική εμπειρία κρύου τσαγιού Teavana™  που μπορείτε να βιώσετε αποκλειστικά στα καταστήματα Starbucks.

Τρεις νέες λαχταριστές και παράλληλα light προτάσεις σας περιμένουν να σας δροσίσουν με λίγες θερμίδες (ξεκινώντας από 92 θερμίδες το Strawberry & Lime tall μέγεθος) :

 

STRAWBERRY & LIME FROZEN ICED TEA

Ένας αναζωογονητικός συνδυασμός από γλυκιά φράουλα και δροσερό λάϊμ που θα «γαργαλίσει» ευχάριστα τον ουρανίσκο σας! Η απαλή γεύση του πράσινου τσαγιού και ο θρυμματισμένος πάγος μαζί με τη φράουλα και το λάϊμ, προσφέρουν ένα απόλυτα δροσιστικό φρουτένιο κρύο τσάι που θα τονώσει την κάθε στιγμή σας. 

 

TROPICAL MANGO FROZEN ICED TEA

Ο «τροπικός» σε ένα παγωμένo ρόφημα! Μαύρο τσάι, θρυμματισμένος πάγος, μάνγκο και ανανάς. Το αποτέλεσμα; Η πιο εξωτική γεύση που έχετε δοκιμάσει! Με λίγα λόγια, η γεύση του «εξωτικού» καλοκαιριού σε ένα ποτήρι!

 

BLOOD ORANGE FROZEN ICED TEA

Όταν η απόλαυση διαθέτει τον έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών ένα είναι σίγουρο: Εκρηκτικά δυναμική γεύση και δροσιά σε κάθε γουλιά! Ζωηρές φρουτένιες νότες από σαγκουίνι,  με τσάι ιβίσκου και θρυμματισμένο πάγο – Το απόλυτο παγωμένο ρόφημα τσαγιού για ώρες χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Τα νέα αυτά ροφήματα έρχονται να συμπληρώσουν την σειρά κρύου τσαγιού Teavana™, που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Starbucks, παρέα με τα δύο κλασικά Shaken Iced Teas, που επιστρέφουν και φέτος:

Peach Green Tea, ροδάκινο με νότες τζίντζερ, πράσινο τσάι Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο,

Blackberry Mojito Green Tea, μαύρα μούρα, μέντα Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Οι απόλυτα δροσιστικές επιλογές «επιβίωσης» για τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού με λίγες θερμίδες (ξεκινώντας από 67 θερμίδες το tall μέγεθος).