Γνωρίζεις για το 5o SEAT Race στην Ισπανία; Αποτελεί άλλη μια καλή δράση- πρότυπο στην Ευρώπη, η οποία, φέτος, κατέρριψε κάθε ρεκόρ συμμετοχών με χιλιάδες εργαζόμενους της εταιρίας, μέλη των οικογενειών τους και φίλους να πρωταγωνιστούν σε μία σπουδαία ημέρα ψυχαγωγικού αθλητισμού και αλληλεγγύης. Τα νούμερα πραγματικά εντυπωσιάζουν! Περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά έτρεξαν-για-καλό-σκοπό στις εγκαταστάσεις παραγωγής του Martorell, έξω από την Βαρκελώνη, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της έρευνας ενάντια του παιδικού καρκίνου, με συλλογική επίδοση τη χρηματοδότηση 13.500€ υπέρ του προγράμματος Candela Bracelet.

Ο Dr. Rainer Fessel, Διευθυντής στο εργoστάσιο του Martorell, τόνισε ότι «μετατρέψαμε αυτή την εκδήλωση σε ημέρα εορτασμού μεταξύ συναδέλφων, οικογενειών και φίλων, όλοι αφοσιωμένοι στη συνεργασία, με κοινωνικό σκοπό. Για άλλη μία φορά, αποδείξαμε ότι η SEAT είναι μία μεγάλη και αλληλέγγυα οικογένεια».

Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5Κ και 10Κ για τους ενήλικες. Αντίστοιχα, τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά.

Επιδόσεις και ψυχαγωγία

Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs και πολλή μουσική. Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης ήταν η Vintage Market, με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ, πλούσιο catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για την διοργάνωση του event.

Οι νικητές στον αγώνα δρόμου 10K παρέλαβαν αναμνηστικό τρόπαιο από τον Dr. Christian Vollmer, τον SEAT’s Vice-president for Production and Logistics. Αντίστοιχα, στον αγώνα 5Κ τα τρόπαια απονεμήθηκαν από τον Dr. R. Fessel.

Ο φετινός αγώνας της SEAT είχε τεράστια επιτυχία και πλέον αποτελεί δημοφιλή διοργάνωση ανοιχτή στους εργαζόμενους της SEAT και διασκεδαστική για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. 

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αυτοκίνητα στην Ισπανία. Μέλος του Ομίλου Volkswagen, η πολυεθνική με το Martorell, εξάγει το 80% των οχημάτων της και είναι παρούσα σε περισσότερες από 80 χώρες και στις 5 ηπείρους. Το 2018, η SEAT πούλησε 517.600 οχήματα - ο υψηλότερος όγκος πωλήσεων στην ιστορία 68 χρόνων της μάρκας-, σημείωσε τα υψηλότερα κέρδη μετά φόρων, ύψους 294 εκατομμύρια ευρώ, από ενοποιημένο κύκλο εργασιών περίπου 10 δις ευρώ.