Ανακάλυψε έναν έξυπνο τρόπο να προστατεύσεις τα μαλλιά σου σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Είτε βρίσκεσαι μόνιμα σε διακοπές, είτε έχεις την ευκαιρία να κολυμπάς μετά τη δουλειά, θα χρειαστείς μια επαγγελματική αντηλιακή σειρά περιποίησης των μαλλιών σου, για βαθιά θρέψη και προστασία, από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες. Η συγκεκριμένη περιέχει φίλτρο UV & ALOE VERA και αποτελείται από τρία προϊόντα που θα σε επιβραβεύσουν το φθινόπωρο με πλούσια και κυρίως, υγιή μαλλιά!

#SummerMoodOn #LorealProGR

1. THE AFTER SUN NOURISHING SHAMPOO

Ξεκινάς με το Σαμπουάν Θρέψης για μετά τη θάλασσα, το οποίο απομακρύνει με το λούσιμο αυτά τα στοιχεία ευαισθητοποίησης, ενώ παρέχει άμεση ενυδάτωση με τα αναζωογονητικά συστατικά του. Επαγγελματική φόρμουλα εμπλουτισμένη με φίλτρα UV & Aloe Vera,  περιέχει Βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική δράση. Τι προσφέρει; Βαθύ καθαρισμό και θρέψη στα μαλλιά και επιπλέον προστατεύει από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και το αλάτι, αφήνοντας τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά από ποτέ!

 

2. THE AFTER SUN NOURISHING MASQUE

Καλοκαίρι χωρίς μάσκα μαλλιών, δεν βγαίνει! Αυτή η μάσκα προσφέρει έντονη θρέψη για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός φυσικού προστατευτικού πέπλου στα μαλλιά που εκτίθενται ή έχουν ευαισθητοποιηθεί από τον ήλιο.  Αφού αναζωογονηθούν, τα μαλλιά είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις εξωτερικές επιθέσεις με τη δημιουργία του πέπλου προστασίας από τις ακτίνες UV. Το προϊόν βασίζεται σε επαγγελματική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φίλτρα UV και εκχύλισμα Aloe Vera, προσφέρει βαθιά αναδόμηση, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και απαλά και προστατεύοντάς τα από τους καλοκαιρινούς επιθετικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος και το αλάτι.

3. PROTECTION CONDITIONING SPRAY 

Το προίόν που θα λατρέψεις για την πρακτικότητά του. Το Αόρατο Προστατευτικό αντηλιακό σπρέϊ μαλλιών από τη L'Oréal Professionnel είναι ένα ανάλαφρο mist που δεν ξεβγάζεται και περιέχει Meroxyl S.O. - που παρέχει άμεση ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο -, θωρακίζοντας τα από παράγοντες ξηρότητας και αφήνοντάς τα πολύ λαμπερά. Εξίσου επαγγελματική φόρμουλα, εμπλουτισμένη με φίλτρα UV & Aloe Vera, δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα προστασίας γύρω από την τρίχα και προσφέρει βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και εντατική λάμψη στο χρώμα. Στο τέλος, θα νιώσεις τα μαλλιά σου ανάλαφρα με μία φυσική λάμψη.