Στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας και μουσικής που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας δεν θα μπορούσε να λείπει ένας θρύλος των 60s ο οποίος φέτος γιόρτασε τα εξηκοστά του γενέθλια. Και όχι, δεν πρόκειται για την Twiggy, την Jackie Kennedy ή την Mary Quant αλλά για τη θρυλική Βρετανική μάρκα ΜΙΝΙ που με την επετειακή έκδοση του Cooper S εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2019 ως fashion brand. 

 

Μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές συνδύασαν μόδα και μουσική πραγματοποιώντας πρωτότυπες ανατρεπτικές live εμφανίσεις και δημιουργώντας ένα μοναδικό fashion show που εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους.

 

Εδώ και 60 χρόνια, η ΜΙΝΙ υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και σε κάθε τους μορφή. Από τη δεκαετία του 1960, όταν πρωτοέγινε design icon, με τη χαρακτηριστική σχεδίαση και τον πρωτοποριακό χαρακτήρα, η ΜΙΝΙ συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα πρόβλεψης νέων τάσεων. Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η συλλεκτική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, MINI 60 Years Lifestyle Collection, που βασίζεται στην άνεση, στη διαχρονικότητα και στην υψηλή αισθητική - βασικά χαρακτηριστικά της θρυλικής μάρκας.