Το B.U., το αγαπημένο γυναικείο άρωμα, είναι εδώ και αυτήν την άνοιξη για να σου θυμίσει να είσαι ο απόλυτος εαυτός σου και να ζεις την κάθε στιγμή με ενθουσιασμό! Το Β.U. χαρίζει μια αίσθηση ελευθερίας και πολλαπλών επιλογών, μέσα από μια σειρά διαφορετικών αρωμάτων που έχει δημιουργήσει για να ταιριάξουν στο στυλ κάθε κοπέλας.

Και φέτος, το B.U. Absolute Me, το B.U. Heartbeat, το B.U. Golden Kiss, το B.U. Rockmantic, το B.U. Trendy και το B.U. Passion προτρέπουν κάθε νέα γυναίκα να αγαπά τον εαυτό της, και να τον αποδέχεται χωρίς ενδοιασμό. Το B.U. θέλει να νιώθεις ξεχωριστή, θηλυκή, ενδιαφέρουσα, αληθινή και να ζεις την κάθε στιγμή ανάλογα με τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Είναι υπέρμαχος της αυτοέκφρασης και υποστηρίζει την αυθεντικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να είσαι ο εαυτός σου! Αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις, να εξελίσσεσαι και να είσαι… εσύ!

Το B.U. θα είναι και αυτήν τη χρονιά το αγαπημένο σου «αξεσουάρ»! Διάλεξε το άρωμα που σου ταιριάζει και θα αναδείξει τη θηλυκή σου πλευρά με ένα μοναδικό τρόπο. Όπως μοναδική είσαι και εσύ!