Ποια είναι τα μαθήματα ζωής που παίρνουμε από τις πετυχημένες τηλεοπτικές διαφημίσεις; Πρώτα απ' όλα ότι η πραγματική φιλία είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα Σχέσεων από Καλό Χαρμάνι. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε ότι όταν είσαι με τους πραγματικούς κολλητούς σου δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε ήδη αναπτύξει τον δικό μας κώδικα επικοινωνίας που ποτέ, μα ποτέ, κανείς άλλος δεν μπορεί να καταλάβει.

Αυτόν ακριβώς τον κώδικα, που στηρίζεται στην απλότητα και όχι σε εκφραστικά στολίδια, εξυμνεί ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος στο νέο τηλεοπτικό του spot. Με την ίδια απλότητα με την οποία συνοδεύει τις ελληνικές παρέες εδώ και έναν αιώνα, και με τα αρώματά του κάνει τη ζωή πιο όμορφη.

Μεταφερόμαστε, λοιπόν, στο αγαπημένο καφενείο, όπου ενώ ο Θέμης μάς περιμένει όλο χαρά να μας ψήσει τους καφέδες μας, μπαίνουν και δύο κολλητοί φίλοι. Χωρίς λόγια, χωρίς περιττές κινήσεις ετοιμάζονται να απολαύσουν τον αγαπημένο τους ελληνικό Λουμίδης Παπαγάλος όταν ξαφνικά δύο ωραίες υπάρξεις που μπαίνουν στο καφενείο, θα αναστατώσουν το πρωινό τους. Αρκούσε μία απλή ματιά μεταξύ των φίλων για να αποκαλύψουν όλα όσα ήθελαν να πουν για τα δυο κορίτσια. Τι θα γίνει όμως στο τέλος; Θα κάνει κάποιος μια απλή κίνηση για να γνωριστούν από κοντά;