Ηταν μια αναμέτρηση αντοχών, δοκιμασιών και φύλων. Η Τζένη Μπουλμέτη, τερμάτισε πρώτη στο ηλικακό group (30-35) στο IRONMAN, που διοργανώθηκε στο Costa Navarino.

Με Official Car Partner την SKODA η οποία διέθεσε ένα Kodiaq σε ρόλο επίσημου πλοηγού και χρονομέτρη του απαιτητικού ποδηλατικού σκέλους, 1.500 αθλητές προερχόμενοι από 61 χώρες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε 1,9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο και 21 χλμ. τρέξιμο, χωρίς ενδιάμεση διακοπή. Επιπλέον, ένας στόλος από Karoq υποστήριξε τις προσπάθειες αθλητών και διοργάνωσης.

Η Τζένη Μπουλμέτη, τερμάτισε όχι μόνο 1η στο ηλικιακό γκρουπ (30-35 ετών) αλλά συνολικά 2η στις γυναίκες ανεξάρτητα κατηγορίας.

«Είμαι ενθουσιασμένη που έλαβα μέρος και αγωνίστηκα με πάθος ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο, σε διαδρομές συγκλονιστικής ομορφιάς αλλά και υψηλής δυσκολίας που απαιτούσαν πολύ καλή προπόνηση, συγκέντρωση και αντοχή. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλη την ομάδα που είναι δίπλα μου, τους προπονητές μου, τους χορηγούς μου αλλά και την οικογένεια μου και τους αφιερώνω την διάκριση».

Ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65 και πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νίκος Παπαγγελής, που εκτέλεσε το ποδηλατικό σκέλος της ομάδας του επιτυγχάνοντας την εντυπωσιακή μέση ταχύτητα των  30,5 χλμ./ώρα.

Ο Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-SKODA, σχολίασε για την ομάδα: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρθενική εμφάνιση της SKODA Team Greece 2019. Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε, ταυτίζεται με το πάθος που οδηγεί τη Skoda. Πάθος για καινοτομία, τεχνολογία και καλύτερο τρόπο να ζεις. Ένα πάθος που σήμερα, οδηγεί τη μάρκα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με νέα, συναρπαστικά μοντέλα».