Το γνωρίζεις καλά: η εμφάνιση των καφέ κηλίδων προκαλεί ανομοιογενή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα μας χάνει τη λάμψη του. Ανεξάρτητα από την πηγή προέλευσής τους, δηλαδή αν οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές, στην επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε ατέλειες του δέρματος, οι καφέ κηλίδες μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε γυναίκα από την ηλικία των 20 έως των 60 ετών. Αυτά τα ανεπιθύμητα σημάδια που μερικές φορές μοιάζει ότι δεν μπορούν να καταπολεμηθούν, αντιπροσωπεύουν το 3ο κατά σειρά πρόβλημα ομορφιάς για το οποίο ανησυχούν οι γυναίκες.

Φέτος, το 2019, η Caudalie παρουσιάζει τη νέα λύση για να βοηθήσει τις γυναίκες να αποκτήσουν ξανά μία πιο λαμπερή και ομοιογενή επιδερμίδα.

NEO VINOPERFECT - Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream

Μία καινοτομία με στόχο τη θεραπεία και την πρόληψη των καφέ κηλίδων χάρη σε μία συμπυκνωμένη σύνθεση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης. Η Viniferine, που συνδέεται με το σύμπλοκο Bio-peeling, κάνει το γλυκολικό οξύ και το ένζυμο από παπάγια να δρουν συνδυαστικά, προάγοντας τη βαθμιαία και ελεγχόμενη απολέπιση του δέρματος.Εφαρμόζοντας αυτή την κρέμα με την απαλή υφή στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν τον ύπνο, δρα ως ένα ήπιο απολεπιστικό για μία ορατή διόρθωση των καφέ κηλίφων και ένα δέρμα πιο φωτεινό. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΗΛΙΔΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Με συστατικά 95% φυσικής προέλευσης

- Η Viniferine 

Παλαιότερα, στους γαλλικούς αμπελώνες, τα νεαρά κορίτσια κάλυπταν τα πρόσωπα και τα χέρια τους με τους χυμούς από τα στέμφυλα για να μειώσουν τις καφέ κηλίδες και να φωτίσουν την επιδερμίδα τους. Η σειρά Vinoperfect έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το σημαντικό ενεργό συστατικό, από τα πιο αποτελεσματικά και φυσικά μόρια κατά της υπέρχρωσης. 

- Το σύμπλοκο Bio-peeling

Με εξαιρετικά αποτελεσματικό, είναι κατάλληλο ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Το γλυκολικό οξύ σε συνδυασμό με την αργινίνη (ένα αμινοξύ που εγγυάται σταδιακή και ελεγχόμενη διάχυση του οξέος) έχουν ήπια απολεπιστική δράση, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί. 

- Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά:

Το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το έλαιο από σπόρους σταφυλιού παρέχουν στο δέρμα τα λιπίδια που χρειάζεται, ενώ το ελαιόλαδο squalane και το υαλουρονικό οξύ διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ώστε να παραμένει σφριγηλή και απαλή.

Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ σε 3 αποτελεσματικά βήματα 

Κάθε βράδυ, τρία βήματα που συνδυάζουν την Concentrated Brightening Essence, το Radiance Serum Complexion Correcting και ολοκληρώνονται με την Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream. αρκούν για μία νέα φωτεινή όψη.

OΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CAUDALIE 

Γεννημένη στην καρδιά της περιοχής του Μπορντό, στον αμπελώνα "Smith Haut Lafitte", η Caudalie είναι μια 100% ανεξάρτητη γαλλική μάρκα καλλυντικών που χρησιμοποιεί τα οφέλη των συστατικών που προέρχονται από τα σταφύλια και τα αμπέλια. Μέλος της οργάνωσης “1% for the Planet” επιστρέφει το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Η Caudalie υποστηρίζει τον αγώνα ενάντια στην αποψίλωση των δασών που έχει ισχυρό αντίκτυπο στη βιοποικιλότητα και τις τοπικές κοινότητες. 

 

#MyVinoperfectNight