Ανακαλύψτε τη λάμψη της νέας διάφανης πούδρας Max Factor Miracle Veil Radiant Loose Powder, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ένα λεπτό πέπλο φυσικής ακτινοβολίας, με μία μόνο εφαρμογή.

Με μια εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση που περιέχει χρωστικές που αντανακλούν το φως, η νέα Max Factor Miracle Veil Radiant Loose Powder, προσφέρει άμεσα φυσικό, μεταξένιο αποτέλεσμα. Η σύνθεση της πούδρας, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία, προστατεύει την υφή της επιδερμίδας και δημιουργεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη πούδρα συνδυάζεται μοναδικά με το Radiant Lift Foundation και σας βοηθά να ρυθμίσετε το makeup σας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει φυσική αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

Οι top ιδιότητες που την κάνουν ξεχωριστή  

  • Η διάφανη σύνθεση που διαρκεί όλη την ημέρα.
  • Οι χρωστικές που αντανακλούν το φως και δημιουργούν ένα λεπτό πέπλο φυσικής λάμψης.
  • Τα μεταλλικά στοιχεία της, που λειαίνουν την υφή της επιδερμίδας προσφέροντας ομαλό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.  
  • Η ημιδιαφανής σύνθεση της, χάρη στην οποία η πούδρα αναμειγνύεται εύκολα προσφέροντας ένα φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.
  • Η απόχρωση της η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά και η εξαιρετικά ελαφριά υφή της που δεν δημιουργεί λεπτές γραμμές.

Η Wendy Rowe, Creative Director της Max Factor, αναφέρει: "Η ιδιαιτερότητα της νέας Miracle Veil powder είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους επιδερμίδας. Μπορεί να φορεθεί και συνδυαστικά με ένα υγρό ή στερεό foundation για να ρυθμίσετε το makeup σας καθώς προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Προσφέρει ένα φρέσκο και παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα.” Η νέα Miracle Veil Radiant Loose Powder έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους αισθητικούς της Max Factor με σκοπό να εξασφαλιστεί η μεγάλη διάρκεια της. Με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, η νέα Miracle Veil Radiant Loose Powder ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των γυναικών χάρη στην εύκολη και γρήγορη εφαρμογή της και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Η λεπτή σύνθεσή της εξασφαλίζει ένα ελαφρύ makeup ενισχύοντας ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας. 

Λάμψη που διαρκεί με 2 απλά βήματα

Βήμα 1: Max Factor Radiant Lift Foundation 

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του, προσφέρει κάλυψη μεγάλης διάρκειας, με υπέροχο αποτέλεσμα και διαρκή ακτινοβολία. Tο πολυτελές Max Factor Radiant Lift Foundation, εμπλουτίζεται με ένα σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος σχεδιασμένο για να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, τα micro-pearls που περιέχει βοηθούν στη λείανση των λεπτών γραμμών ενώ ο αντηλιακός δείκτης προστασίας SPF30 προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης και τις φθορές που προκαλούν οι ακτίνες UVB. 

Συμβουλή εφαρμογής από την Wendy: Εφαρμόστε το Max Factor Radiant Lift Foundation με τις άκρες των δακτύλων σας για φυσικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια με τη χρήση χαρτομάντηλου και ταμποναριστή κίνησηαπομακρύνετε το επιπλέον προϊόν από το πρόσωπό σας.

 

Βήμα 2: Miracle Veil Radiant Loose Powder 

Η διάφανη σύνθεση της νέας Miracle Veil Radiant Loose Powder σε συνδυασμό με τις χρωστικές που περιέχει, αντανακλά το φως  χαρίζοντας ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα και λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα.   

Συμβουλή εφαρμογής από την Wendy: Πριν την χρήση της πούδρας, βεβαιωθείτε πως το foundation έχει εφαρμοστεί σωστά στο πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, απλώστε τη Miracle Veil Radiant Loose Powder με ένα επίπεδο πινέλο όσο το foundation είναι ακόμη υγρό στην επιδερμίδα. Η τοποθέτηση της πούδρας σε ελαφρώς υγρή βάση, θα ρυθμίσει καλύτερα το προϊόν και θα παραμείνει σταθερό για περισσότερες ώρες.