Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζατε για τα επαγγελματικά προϊόντα styling μαλλιών! Η εμβληματική σειρά styling Tecni.ART από τη LOréal Professionnel, πλήρως ανανεωμένη και επαναπροσδιορισμένη από τους κορυφαίους διεθνείς  hairstylists. Μια νέα προσέγγιση της θρυλικής σειράς η οποία απαντά στις ξεχωριστές ανάγκες των επαγγελματιών αλλά και των καταναλωτών: Αληθινά Όμορφη και Ευφυής, επαγγελματικά αναβαθμισμένη και δυναμική, πάντα μπροστά και στο επίκεντρο της Μόδας.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η Tecni.ART της L'Oréal Professionnel, το 2019 αλλάζει και αναβαθμίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, ανανεώνοντας ολοκληρωτικά την εικόνα και το χαρακτήρα της, προκειμένου να συμβαδίζει με τις πραγματικές ανάγκες των κομμωτών, χαρίζοντας αυτή τη γαλλική αισθητική σε όλα τα είδη στυλ και ανθρώπων.

TECNI.ART IS CREDIBLE

Η L'Oréal Professionnel έχει αναπτύξει μοναδικές φόρμουλες οι οποίες αλλάζουν κυριολεκτικά τους κανόνες του παιχνιδιού. Δοκιμασμένες υφές που ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν από τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες  της κομμωτικής βιομηχανίας.

TECNI.ART IS PRO

100% σχεδιασμένη μαζί με τους πιο δημιουργικούς και social media-savvy hairstylists, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε όλα στάδια ανάπτυξης της νέας Tecni.ART. Από τα εργαστήρια μέχρι το προσκήνιο, από το packaging μέχρι την εικόνα, έτσι ώστε να συνδεθεί με τα σύγχρονα στυλ και vibes της αγοράς. Από το Παρίσι: Denis Do Amaral, Sacha De Carteret. Από το Λος Άντζελες: Anh Co Tran, Ashley Streicher, Dominick Serna. Από το Λονδίνο: Adam Reed.

TECNI.ART IS ABOUT PRODUCTS

Μια αεροδυναμική συσκευασία που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει μέσα από περιοδικά μόδας. Τρεις σειρές έξυπνων και αποτελεσματικών προϊόντων για να δημιουργήσετε όλα τα look.

1. Το Neat Essentials-λευκή συσκευασία και must-have για ξεχωριστούς hairstylists

2. Οι Texturizers-γκρι συσκευασία για μοναδικές υφές των “2nd day hair”

3. Οι Transformers-μαύρη συσκευασία για στυλίστες που θέλουν προϊόντα με πολλαπλές χρήσεις: υφές που μεταμορφώνονται στα χέρια σας και επιτρέπουν πολλαπλά αποτελέσματα styling και look: μια κρεμώδης λοσιόν   για πειθαρχία, υφή και «αρχιτεκτονική» μαλλιών.

 

TECNI.ART IS FRENCH

Αληθινή λόγω της γαλλικής της καταγωγής, η σειρά αντικατοπτρίζει μια  διαχρονική, αβίαστη παριζιάνικη καλλιτεχνία, με αρετουσάριστη πραγματική εικόνα. Η νέα Tecni.Art είναι έτοιμη να κερδίσει την πραγματική του θέση στον επαγγελματικό κόσμο του hairstyling, δοκιμάζοντας τον απόλυτο επαγγελματικό της χαρακτήρα στα άκρα.

 

0% RETOUCH. 100% TECNI.ART.

 

https://www.lorealprofessionnel.gr

Φωτογραφίες