Το Black Duck Multiplarte μας προσφέρει μια ανάσα τέχνης και αισθητικής στην καθημερινότητα του κέντρου της Αθήνα! Για αυτό και το λατρεύουμε!

Τα σκανδαλιάρικα παπιά της Χρήστου Λαδά , φέτος στολίστηκαν λίγο πιο πολύ, για να υποδεχθούν τον γλυκό Δεκέμβρη. Γιατί;

Μα γιατί φέτος θα γιορτάσουν για 10η χρονιά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην ζεστή φωλιά τους, μαζί με τους φίλους τους, δηλαδή όλους εσάς.

Μια καλοκουρδισμένη ορχήστρα από ήχους, χρώματα και αρώματα συνθέτουν το σκηνικό καθώς ξεκινάει η μέρα στο Black Duck Multiplarte .

Λαχτάρα για τον πρώτο αχνιστό, φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ της ημέρας παρέα με ένα εορταστικό γλυκό. Διάλλειμα από τη δουλειά για ένα ελαφρύ brunch. Μια ζεστή σούπα κολοκύθα με κάστανο για να ζεσταθούμε μετά τα πρώτα ψώνια  των Χριστουγέννων. Ένα aperitif ή ένα cocktail μετά το θέατρο, ένα ρομαντικό δείπνο συνοδεία πλούσιας λίστας κρασιών, μουσική που μας ομορφαίνει την διάθεση και χαμόγελα από τους φιλόξενους περιποιητές της Μαύρης Πάπιας.

Η εορταστική διάθεση κορυφώνεται φυσικά στα δύο ρεβεγιόν! Ο Chef και η ομάδα του έχουν ήδη έτοιμο ένα απολαυστικό menu 6 πιάτων που θα γαργαλίσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και θα συνοδεύει μια εκλεκτή λίστα κρασιών από τον Ελληνικό αμπελώνα, ενώ τις μουσικές περιπλανήσεις μας για τις δύο παραμονές θα αναλάβει η Βικτώρια Ταγκούλη παρέα με τον Χρήστο Θεοδώρου στο πιάνο. Με την σαγηνευτική της φωνή θα ενσαρκώσει αγαπημένες ερμηνεύτριες του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου! Και όπως κάθε χρόνο μετά τη ζωντανή μουσική και το υπέροχο δείπνο, ξεκινάει το πάρτυ στο bar που διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Δεκέμβριος και η περίοδος των γιορτών βρίσκει επίσης ένα νέο μέλος να βγαίνει δυναμικά από το εργαστήριό του και να μας συστήνεται ως Black Duck Atelier – το εργαστήρι τέχνης και δημιουργίας της Μαύρης Πάπιας. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρώτη έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες, ρούχα υψηλής ραπτικής, φωτιστικά, μαξιλάρια, κοσμήματα, κατασκευές και πρωτότυπα δώρα η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της στην gallery του Black Duck από τα μέσα του Δεκέμβρη!

Και φέτος τα Χριστούγεννα οι μαύρες πάπιες του κέντρου της Αθήνας υπόσχονται μια ξεχωριστή πρόταση από νωρίς το πρωί μέχρι αργά μέσα στη νύχτα!

Το πιο απολαυστικό menu για τις φετινές γιορτές!

Tip: Μην ξεχάσετε να ζήσετε την εμπειρία του Gluhwein (ζεστό κρασί με μυρωδικά)

Black Duck Multiplarte est 2008

Χρήστου Λαδά 9α / Αθήνα/ 210 3234760

www.facebook.com/The.Black.Duck.Multiplarte

www.blackduck.gr

info@blackduck.gr