Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ο Γιώργος Μητρογιαννόπουλος, η Γεωργία Κοκορίγκου και ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου εμφανίζονται στο ''Cosmos Live Beer Bar'' στη Δάφνη. Στο πρόγραμμα τους θα παρουσιάσουνε αγαπημένα τραγούδια από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έως τον Βασίλη Τσιτσάνη και από τον Χρήστο Θηβαίο έως τον Σταύρο Ξαρχάκο αλλά και μέρος από την προσωπική τους δισκογραφία.

 

Γιώργος Μητρογιαννόπουλος (ερμηνεία, ακουστική κιθάρα)

Γεωργία Κοκορίγκου (ερμηνεία, ακορντεόν, μεταλόφωνο, κρουστά)

Στέφανος Χατζηαναγνώστου (φλάουτο)

 

Γιώργος Μητρογιαννόπουλος | Γεωργία Κοκορίγκου - Συναξάρι

Λόγια της σιωπής | Γιώργος Μητρογιαννόπουλος - Γεωργία Κοκορίγκου | Official Video Clip

 

Γιώργος Μητρογιαννόπουλος:

Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και ασχολείται με την μουσική ως τραγουδοποιός από την εφηβεία του. Τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα έγιναν με την κυκλοφορία του πρώτου CD-single της ''4ης Ακρόασης'' της ''Μικρής Άρκτου'' απ' όπου και διακρίθηκε με το τραγούδι του ''Ο Δράκος''. Το Δεκέμβρη του 2015 κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική του δουλειά με τίτλο ''Λόγια της σιωπής'' από τις εκδόσεις ''Μετρονόμος'' και τον Μάρτιο του 2018 κυκλοφόρησε η δεύτερη προσωπική του δουλειά με τίτλο ''Φωνάζει ο νους'' από την ''Modum Records''.

Γεωργία Κοκορίγκου:

Η Γεωργία Κοκορίγκου έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου το 2009 . 'Eπειτα από την αποφοίτησή της, σπούδασε στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια μουσικοκινητικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού. Έχει ασχοληθεί με παραδοσιακά κρουστά και ακορντεόν και έχει συμμετάσχει στους δίσκους «Λόγια της σιωπής» και "Φωνάζει ο νους" του Γιώργου Μητρογιαννόπουλου.

 

Έναρξη: 21:30

Είσοδος: ελεύθερη

 

Cosmos Live Beer Bar

Έλλης 17, Δάφνη

(Κοντά στο Μετρό Δάφνη)