Η γαλλική εταιρία καλλυντικών Sampar για περισσότερα από 20 χρόνια βασίζει τη φιλοσοφία της στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς. Τι πιο ακαταμάχητο από ένα λαμπερό, υγιές, νεανικό, σφριγηλό δέρμα; Τα προϊόντα Sampar στοχεύουν στην προστασία και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας νέες εγκεκριμένες μεθόδους και μοναδική τεχνογνωσία που χαρίζει θαυματουργά αποτελέσματα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας της SAMPAR ORIGINALS Back to Perfection κατά της ακμής και της λιπαρότητας​

Η σειρά περιλαμβάνει:

- Καθαριστικό τζελ SPOTTED OUT CLEANSER 

- Στυπτική τονωτική λοσιόν SPOTTED OUT FORMULA 

- Καθαριστική μάσκα SPOTTED OUT MASK 

- Τζελ τοπικής θεραπείας για ακμή SPOTTED OUT TOUCH

 

Για να κερδίσεις πρέπει να:

- κάνεις like στη σελίδα του y-olo.gr  και στη σελίδα της Sampar Greece στο Facebook.

- κάνεις share το post του διαγωνισμού και να...

- δηλώσεις συμμετοχή στο κάτω μέρος της σελίδας, στο ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ:

Συμπλήρωσε τώρα την ΦΟΡΜΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ίσως να είσαι η τυχερή που θα κερδίσοει το τέλειο σετ περιποιήσης! Αφησέ μας τα στοιχεία της συμμετοχής σου και το mail σου για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου, σημειώνοντας "Sampar".

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 13/11/2018 στις 23:00. Το όνομα της νικήτριας θα ανακοινωθεί στο y-olo.gr στις 14/11/2018. 

Συμπλήρωσε τώρα το e-mail σου εδώ για να εγγραφείς στο newsletter του y-olo.gr για να ενημερώνεσαι έγκαιρα για όλους τους διαγωνισμούς!