Danza di Fiori ή αλλιώς…ο χορός των λουλουδιών! Μια αισθησιακή συμφωνία που θα σας παρασύρει από την πρώτη κιόλας συνάντηση! 
 
Ένα άρωμα ξεχωριστό για το οποίο επιλέξαμε μόνο τους μαγικούς πρωταγωνιστές των πιο επιτυχημένων σειρών μας : νότες από εκατοντάφυλλο Τριαντάφυλλο, γλυκιά Βιολέτα, τρυφερή Παιώνια, αυτοκρατορική Καμέλια, γλυκόπικρη Ίριδα, φλογερή Παπαρούνα και ανάλαφρα Άνθη Κερασιάς, διηγούνται την πολύτιμη ιστορία της L’Erbolario μέσα από τoν αρωματικό χορό τους. Σαν χαριτωμένες μπαλαρίνες, τα πολύχρωμα άνθη ζωντανεύουν και στροβιλίζονται σ’ ένα χορό αρμονικό και ηδονικό. Ένα αφιέρωμα στο μεγαλείο της φύσης με μια ολοκληρωμένη σειρά ομορφιάς: άρωμα, κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, μεταξένιο λάδι για το σώμα και τα μαλλιά, αρωματικό σαπούνι, αρωματικό χώρου και σετ ταξιδιού και σετ δώρου . 
 
Rabarbaro H γλυκόπικρη μυρωδιά ενός απλού αλλά πολύτιμου φυτού
Rabarbaro H γλυκόπικρη μυρωδιά ενός απλού αλλά πολύτιμου φυτού Ένα άρωμα φρέσκο, γήινο, πικάντικο, για εκείνη και εκείνον, που χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ενός περιπάτου στον κήπο την αυγή, μέσα σε δροσερές ,καταπράσινες φυλλωσιές και φρέσκια βλάστηση! Νότες από λεμόνι και ραβέντι, ζαφορά και μαύρο τσάι. Από τις ρίζες του Rabarbaro τα εργαστήριά μας πήραν ένα τονωτικό εκχύλισμα και ένα αναζωογονητικό απόσταγμα, που σε συνδυασμό με τα δραστικά συστατικά του πικρού πορτοκαλιού και της γλυκιάς βανίλιας, προσφέρουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, ενυδάτωση και τόνωση. Το ιδιαίτερο άρωμα του Rabarbaro παντρεύεται με πολύτιμα φυτικά συστατικά για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την φροντίδα της επιδερμίδας: άρωμα, κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, αποσμητική λοσιόν, αρωματικό σαπούνι, αρωματικό χώρου, σετ ταξιδιού και σετ δώρου.