Η συνεργασία της Jennifer Lopez με την INGLOT μόνο μια λέξη σου φέρνει στο μυαλό: Λάμψη! Τα συναρπαστικά looks της συλλογής έχουν καταφέρει να κλέψουν την καρδιά και της πιο απαιτητικής beauty lover με τη λάμψη να συνεχίζεται σε ένα παγκόσμιο #GLOW I HAVE CHALLENGE.

Το μεγάλο έπαθλο θα σου κόψει την ανάσα:

Ένα ταξίδι στο Las Vegas και γνωριμία με την Jennifer Lopez!

Όχι μία αλλά τρεις μεγάλες νικήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό show της JLo, να τη γνωρίσουν και – φυσικά – να φωτογραφηθούν μαζί της. Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν όλα τα προϊόντα της σειράς JLOxINGLOT ενώ 36 beauty lovers θα κερδίσουν προϊόντα από τη σειρά JLOxINGLOT.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή:

Είναι σίγουρο ότι μοιράζεσαι τις καλοκαιρινές σου στιγμές με τους φίλους σου στα Social Media. Είναι επίσης σίγουρο ότι από το νεσεσέρ σου δε λείπουν τα προϊόντα JLOxINGLOT. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τα συνδυάσεις! Πώς; Εμπνεύσου από την JLo και δημιούργησε το δικό σου JLo Glow look. Φτιάξε ένα video μέχρι 60 δευτερόλεπτα και ανέβασέ το στο λογαριασμό σου στο Instagram.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα εξής tags και hashtags: @inglot_cosmetics, @jlo, #GlowIHaveContest and #JLOxINGLOT ενώ είναι απαραίτητο το look σου να γίνει με προϊόντα INGLOT. Και επειδή η δημιουργικότητά σου και το ταπεραμέντο σου δεν πρέπει να περιορίζονται, μπορείς να ανεβάσεις μέχρι πέντε διαφορετικά video! Έχεις χρόνο στη διάθεσή σου: ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Αυγούστου!

Άφησε το περίφημο JLo Glow να σε συνεπάρει και να σου δώσει έμπνευση! Που ξέρεις; Μπορεί σύντομα να είσαι ανάμεσα σ’ αυτούς που θα δουν την λάμψη της Jennifer στη σκηνή!

Σημείωση: Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την INGLOT USA LLC. Οι αναλυτικοί όροι είναι διαθέσιμοι εδώ: https://inglotusa.com/content/17-glowihave-terms-and-conditions