To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαιρινό μας soundtrack έδωσε για ακόμη μια χρονιά το παρών στα Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonalds™ φυσικά παρέα με την Τάμτα, brand ambassador του Carroten για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Tο γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου πλημμύρισε με το μαγευτικό χαρακτηριστικό άρωμα του Carroten που μετέδωσε στους παρευρισκόμενους την καλοκαιρινή του διάθεση με την δροσερή του υφή καθώς Carroten Boys & Girls καλωσόριζαν τους καλεσμένους στον χώρο της υποδοχής μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων!

Τα αγαπημένα μας Carroten AquaVelvet και Carroten Protect & Care μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους και έγιναν τα essentials του καλοκαιριού.

Φυσικά από το πιo καλοκαιρινά μουσικά βραβεία δεν θα μπορούσε να λείπει η Τάμτα, το πιο λαμπερό πρόσωπο της pop μουσικής σκηνής και brand ambassador του Carroten γι’ αυτό το καλοκαίρι, η οποία λίγο πριν ξεκινήσει να ετοιμάζεται για την on stage της εμφάνιση, έσπευσε στο χώρο υποδοχής των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and Mc Donalds™ να συναντήσει τα Carroten Boys & Girls και να φωτογραφηθεί μαζί τους δίπλα από το red carpet.

H καλοκαιρινή αυτή ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε και στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017 by Coca-Cola and McDonalds, με την Τάμτα να ερμηνεύει με ένα εντυπωσιακό act το φετινό Carroten Song, «Αρχές Καλοκαιριού» σε μία πιο Mad εκδοχή με μια φουτουριστική χορογραφία πλαισιωμένη με εντυπωσιακές χορεύτριες ξεσηκώνοντας το κοινό. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκε και ο Mikolas Josef, ο οποίος ερμήνευσε σε μια ξεχωριστή εκτέλεση το τραγούδι “Lie to Me” με το οποίο εκπροσώπησε την Τσεχία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2018. Η παρουσία τους έκλεισε με την Τάμτα και τον Mikolas Josef να ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι “Lie to Me”. Το κοινό τους αποθέωσε και έμεινε έκπληκτο από την χημεία και την ενέργειά τους.

Για ακόμα μία φορά το Carroten είναι εκείνο που θα σηματοδοτήσει μουσικά το καλοκαίρι μας καθώς δημιουργεί κάθε χρόνο το summer anthem του 2018 συντροφεύοντάς μας σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση, κάθε καλοκαιρινή βραδιά, κάθε καλοκαιρινή στιγμή.

Ζήστε το καλοκαίρι με Carroten και μουσική από τις Αρχές Καλοκαιριού!