Ενας νέος χώρος εκγύμνασης άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, πρόκειται για ένα studio με κατάλληλες εγκαταστάσεις που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το Art powerhouse Pilates Studio ανήκει στον γιατρό Ανδρέα Παπασάββα.

Πιστοποιημένος δάσκαλος του Pilates PMΑ ο ίδιος, αφιερώθηκε στην φροντίδα του σώματος και της άθλησης μέσω του Pilates το οποίο θεωρεί πολύ σπουδαίο και σημαντικό τρόπο όχι μόνο εκγύμνασης αλλά και ζωής.

Σύμφωνα με τον Joseph Pilates όλες οι κινήσεις προέρχονται από το «ΚΕΝΤΡΟ» (“POWERHOUSE”). Αυτό είναι ένα μυϊικό δίκτυο, το οποίο παρέχει τον βασικό έλεγχο και την σταθερότητα στην οσφυϊκή περιοχή, καθώς και στην περιοχή της πυέλου. Επίσης, το «ΚΕΝΤΡΟ» (“POWERHOUSE”) αφορά το κέντρο βάρους, που αποτελεί το θεωρητικό σημείο όπου είναι συγκεντρωμένο όλο του βάρους του σώματος και το σημείο από το οποίο διανέμεται το βάρος του σώματος.

Το Art powerhouse Pilates Studio παρέχει κατάλληλο εξοπλισμό και προσφέρεται για κάθε άνθρωπο, και για κάθε περίπτωση μεμονωμένα, είτε για θεραπευτικούς είτε για λόγους φροντίδας και σωστή στάση του σώματος. Η συσκευή Pilates Reformer μέσω της οποίας γίνονται οι ασκήσεις αφορά για τραυματισμούς, για εγκυμοσύνη, για σκολίωση ή κύφωση, για να βελτιώνει την στάση του σώματος, την κινητικότητα και ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης, τον μυϊκό τόνο, την σταθεροποίηση της λεκάνης, ώμων ωμοπλατών, αθλητές. Ενισχύει την υγεία των αρθρώσεων μέσω της βελτίωσης της κινητικότητας τους και την καλή υποστήριξη από τους μύες που τις περιβάλλουν, και άλλα πολλά.

Τα μαθήματα δίνονται από τον ίδιο τον κύριο Παπασάββα και είναι κυρίως ατομικά ή με δύο το πολύ τρία άτομα, αυτό συμβαίνει γιατί θεωρεί ο ίδιος ότι είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να εξασκηθεί οποιοσδήποτε σωστά, μεθοδικά και με απόλυτη ακρίβεια όπως απαιτεί το σύστημα Pilates.

Info :

Ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 19:00 καθημερινά εκτός Κυριακής

Art powerhouse Pilates Studio

Κριεζώτου 7 Αθήνα τηλ

6976769437

https://www.facebook.com/Andreas-Papasavvas-Art-Powerhouse-Pilates-Studio