Η γυναικεία καθημερινότητα…Δύσκολη κι απαιτητική από την αρχή της μέχρι και το τέλος της. Το αποσμητικό μας, ο σύμμαχός μας για κάθε μας ημέρα. Πολλές φορές όμως, αισθανόμαστε κάπου στα μέσα της, ότι η δράση του αρχίζει και μας εγκαταλείπει ενώ το άρωμά του φθίνει με το πέρασμα της ώρας.

Η NIVEA, θέλοντας να μας παρέχει μόνο το καλύτερο και σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε όλες μας τις σύγχρονες ανάγκες, μας προσφέρει υψηλή αποσμητική προστασία και φρεσκάδα που διαρκεί. Τέσταρε λοιπόν, την αποτελεσματικότητα της σειράς αποσμητικών NIVEA DRY στο πιο δύσκολο έλεγχο από όλους που δεν είναι άλλος από την πραγματική ζωή, από την καθημερινότητά μας όσο απλή και όσο απαιτητική μπορεί να είναι.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αποσμητικών, η ανανεωμένη και βελτιωμένη σειρά NIVEA DRY, δοκιμάστηκε με μια νέα καινοτόμα διαδικασία που «γεννήθηκε» στα εργαστήρια της NIVEA αλλά δοκιμάζει την αποτελεσματικότητά τους στην…πραγματική ζωή…εκτός εργαστηρίου! Το πρώτο NIVEA Smart Sweat Tracking Shirt είναι ένα καινοτόμο «ηλεκτρονικό» ύφασμα που αναλύει πληροφορίες και δεδομένα γύρω από την εφίδρωση. Με αυτή την καινοτομία, ελέγχθηκε η ενισχυμένη σύνθεση της σειράς NIVEA DRY, αποδεικνύοντας ότι η νέα γενιά αποσμητικών, προσφέρει αποτελεσματική προστασία σε όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Η καινοτομία NIVEA Smart Sweat Tracking Shirt

Η πιο μεγάλη πρόκληση για την ομάδα των ειδικών της NIVEA δεν ήταν πόσο ιδρώτα μπορεί να αντέξει ένα αποσμητικό, αλλά σε πόση «ζωή» μπορεί να ανταπεξέλθει. Η NIVEA θέλοντας να απαντήσει ακόμα και στις πιο απαιτητικές μας ανάγκες, ανέπτυξε την πρωτοποριακή μέθοδο του Smart Sweat Tracking Shirt, το οποίο χάρη στα ενσωματωμένα καλώδια καταγράφει την θερμοκρασία του σώματος, την κίνηση και την εφίδρωση, μεταφέροντας δεδομένα στους ειδικούς, οι οποίοι συγκέντρωσαν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το γιατί, το πότε και το πόσο ιδρώνουμε.

Σκοπός των ειδικών; Να βελτιώσουν την σύνθεση της αποσμητικής σειράς με τέτοιο τρόπο ώστε η νέα βελτιωμένη σειρά NIVEA DRY να απαντάει στις αληθινές μας ανάγκες, παρακινώντας μας να ζήσουμε την ζωή μας στο έπακρο με το αποσμητικό μας να μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα!

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν μια ανανεωμένη σειρά που κρατάει την εφίδρωση μακριά και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη με ένα διαρκές αίσθημα φρεσκάδας!

 

Ισχυρή προστασία και άρωμα φρεσκάδας

Η NIVEA παρουσιάζει λοιπόν, την ανανεωμένη και βελτιωμένη σειρά αποσμητικών NIVEA DRY COMFORT και NIVEA DRY FRESH, που χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους, χαρίζουν φρεσκάδα και προστασία, ενώ χάρη στις δύο αντιιδρωτικές τους ουσίες αποτελούν την πιο αποτελεσματική σειρά κατά του ιδρώτα μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, ένα καλό αποσμητικό, δεν προστατεύει απλά από τον ιδρώτα αλλά προστατεύει και από την κακοσμία. Το κρεμώδες άρωμα πούδρας του NIVEA DRY COMFORT χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και μοναδικής καθαριότητας, ενώ το NIVEA DRY FRESH απογειώνει τις αισθήσεις χάρη στο μοντέρνο και floral άρωμα φρεσκάδας που μας χαρίζει!

Η σειρά NIVEA DRY προσφέρει ισχυρή προστασία δοκιμασμένη σε καθημερινές συνθήκες, σε καταστάσεις αληθινής ζωής, οι οποίες είναι ανεξέλεγκτες, απρόβλεπτες και απόλυτα συναρπαστικές! Στην απαιτητική καθημερινότητα μιας γυναίκας, το αποσμητικό αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό και η νέα σειρά NIVEA DRY μας δίνει ό,τι είχαμε και έχουμε ανάγκη!