Η νέα συλλογή s/s 2018 ΟΖΑΙ Ν ΚU είναι ένα ταξίδι στην απλότητα και την καθαρότητα, απαλλαγμένη από τα επιτηδευμένα εποχιακά fashion trends και το άγχος της αυτοπροβολής.

Απλές, λιτές γραμμές, αυστηρή και ‘άχαρη’ κομψότητα, σοφιστικέ διαχρονική χρωματική παλέτα και φυσικές υφές μπλέκονται ισοδύναμα και προσδίδουν στην γυναικεία φιγούρα την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να ξεχωρίσει με ένα ύφος δυναμικό χωρίς φλυαρία. 

Χρώματα ξεκούραστα και passe-partout (λευκά, μαύρα, μπεζ, γκρι, μπλε) που λειτουργούν σαν λευκός καμβάς και επιτρέπουν στην κάθε γυναίκα να πειραματιστεί με την παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα της και να αφήσει το στίγμα της.

Υφάσματα  από βισκόζη, ρεγιόν, λινό  και βαμβάκι - και μίξεις -αυτών που αγκαλιάζουν την σιλουέτα και την συνοδεύουν ξεκούραστα  και ανάλαφρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Outfits άνετα, καθημερινά αλλά και με σχεδιαστικές πινελιές, με δωρικότητα και έντονες γραμμικές-γεωμετρικές αναφορές, εκλεπτυσμένες διαφάνειες και ‘μετρημένη’ λάμψη αναδεικνύουν το πολυσύνθετο DNA της γυναίκας του σήμερα. Ρομαντισμός, δυναμισμός, μυστήριο, αθωότητα και αισθησιασμός όλα καλά ισορροπημένα και μετρημένα. 

Η συλλογή S/S 2018 OZAI N KU είναι μια συλλογή εύπλαστη που σου δίνει την δυνατότητα να την χαρακτηρίσεις εσύ με το στυλ σου γιατί:  “YOUR POTENTIAL IS ENDLESS-DO WHAT  YOU  WERE  CREATED TO DO”

FOLLOW US ON ISTAGRAM: @OZAINKU