Laluk; Κάτι μου λέει... Τί είναι; Καφετέρεια;

Το Laluk café-bar είναι ένα σύνολο ανθρώπων, ιδεών και πράξεων.

Ειναι η αυθεντική διακόσμηση του χώρου, ταπετσαρίες και βελούδινες πολυθρόνες.

Είναι ο σεβασμός στους επισκέπτες του χώρου, δίποδους αλλά και τετράποδους (!), είναι η ενεργή εθελοντική δράση σε όλους τους τομείς που απαιτείται, η ευγένεια και η καλή διάθεση και πολλά πολλά άλλα που μόνο κάποιος που θα γινει μέρος της παρέας του μπορεί να αντιληφθεί. Το Laluk, είναι το σπίτι μας.

Ωραίο μου ακούγεται... Cozy... οκ, πότε θα πάμε;

Λοιπόν θα πάμε το Σάββατο, 3 Μαρτίου! Γιατί το Σάββατο το Laluk, ευαισθητοποιημένο από το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, θέλει να βοηθήσει την αποστολή τους, φιλοξενώντας έκθεση προϊόντων στο χώρο του! Θα βρίσκονται λοιπόν εκεί, καλλιτέχνες χειροποίητων, και τυχόν έξοδα της έκθεσης θα κατατεθούν ως δωρεά για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα!

Έλα! Και τί προϊόντα θα είναι αυτά δηλαδή;

Απίστευτα κομμάτια! Κοσμήματα από μέταλλο, γυαλί, χαρτί και δέρμα, αξεσουάρ από τσόχα και βελονάκι, δερμάτινα και πλεκτά τσαντάκια, χαλάκια για το σπίτι, καπνοθήκες, μακραμέ... Ό,τι βάλει ο νούς σου θα το βρεις! Κρεμούλες από βιολογικά προϊόντα, φυτικά λαδάκια και λοσιόν... Α! Και φυσικά, λαμπάδες! Γιατί άρχισε και η Σαρακοστή, και έρχεται το Πάσχα.

Ε, να πάμε τότε! Λέγε, τί ώρα, για να το κανονίσω!

Απόγευμα θα πάμε, μετά τις 16:00 που ξεκινάει η έκθεση. Αλλά μπορούμε να πάμε και βραδάκι αν θες... θα παίζει και ο dj Shinobil. Η έκθεση τελειώνει αργά το βράδυ!

Τέλεια! Έκλεισε. Θα πω και στην υπόλοιπη παρέα...

Ωραία, κάτσε να σου στείλω το event:

https://www.facebook.com/events/406184859808839/

Ετούτο είναι το Laluk, αν θες να ρίξεις μια ματιά:

https://www.facebook.com/lalukcafebar

Και εδώ θα βρεις πληροφορίες για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα:

https://www.facebook.com/msf.greece

Κι αν θες να πάρεις μια ιδέα από τα προϊόντα που θα βρούμε στην έκθεση, έχει φωτογραφίες πιο κάτω!