Η Links of London, βασισμένη στην επιτυχία της συλλογής Infinite Love από ροζ χρυσό 18Κ, παρουσιάζει περήφανα τη νέα σειρά κοσμημάτων κατασκευασμένα από ασήμι.

Αποπνέοντας έκδηλο ρομαντισμό, τα νέα κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια είναι κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες και διακοσμημένα με το εμβληματικό μοτίβο καρδιάς της συλλογής, μοναδικά συνδυασμένο με το σύμβολο του άπειρου. Κάθε πολύτιμη δημιουργία είναι σχεδιασμένη προσεκτικά για να ενσαρκώνει την αληθινή και αιώνια αγάπη, καθιστώντας όλα τα κοσμήματα της συλλογής ένα υπέροχο δώρο με ξεχωριστό μήνυμα.

Τα κοσμήματα της συλλογής διακρίνονται για την κομψότητά τους και αποτελούν την ιδανική πινελιά για τα πιο εκλεπτυσμένα βραδινά αλλά και πρωινά σύνολα.

Παράλληλα, παρουσιάζει τη νέα κομψή συλλογή Pavé Alphabet & Number Charms με γράμματα της αλφαβήτου και νούμερα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αναδείξουν την τάση του monogramming σε ένα must-have.

Κάθε μίνι μοτίβο κατασκευάζεται από ασήμι και είναι διακοσμημένο με λαμπερά διαμάντια. Με τα μικρά πολύτιμα αυτά charms μπορείτε να κρατήσετε τα αγαπημένα σας αρχικά, τα πιο παιχνιδιάρικα μηνύματα ή τους τυχερούς σας αριθμούς κάθε στιγμή, κοντά στην καρδιά σας.

Τα πολύτιμα αυτά κοσμήματα συνδυάζονται υπέροχα με τις αλυσίδες των κολιέ της Links of London ή με τα εμβληματικά βραχιόλια από τις συλλογές Sweetie, Capture ή με το Amulet Cuff.

Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας, γι’ αυτό και τα πανέμορφα αυτά νέα charms αποτελούν τον τέλειο τρόπο για να εκφράσετε στις αγαπημένες σας τα συναισθήματά σας ή για να ανανεώσετε την συλλογή των κοσμημάτων τους!