O oίκος Dolce & Gabbana παρουσιάζει τη νέα συλλογή Make Up για τα μάτια και τα φρύδια, που σας επιτρέπει να δείχνετε τα συναισθήματά σας με ατελείωτες εμφανίσεις – από απλό πρωινό εως εντυπωσιακό βραδυνό look - με υψηλή ακρίβεια και στυλ. Σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή και ασυμβίβαστο αποτέλεσμα, το νέο Emotioneyes High Definition Eyeliner Stylo και το Brow Powder Duo,  σας χαρίζουν με απόλυτη ακρίβεια μακροχρόνιο, αδιάβροχο αποτέλεσμα.

Αλλάξτε το στυλ σας ανάλογα με τη διάθεσή σας. ΄΄Nτύστε΄΄ το βλέμμα σας για να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας, καθορίζοντας τα μάτια σας με γοητεία, αισθησιασμό και ένταση. Πλαισιώστε τα συναισθήματά σας με εντυπωσιακά looks, που εντείνουν το πάθος από το πιο φυσικό στο πιο τολμηρό.

FULL RANGE OF EMOTION

Τα μάτια είναι στο επίκεντρο των συναισθημάτων, με αυτή την πλήρη συλλογή για την περιοχή των ματιών και των φρυδιών. Ειδικά σχεδιασμένα για να δημιουργούν μια σειρά από εντυπωσιακά εφέ, τα νέα Emotioneyes Highy Eyeliner Stylo και Emotioneyes Brow Powder Duo, δίνουν ξεχωριστή ένταση στο βλέμμα.

 

EMOTIONEYES HIGH DEFINITION EYELINER STYLO

Απόλυτη ακρίβεια. Ατελείωτες εμφανίσεις. Το λεπτό άκρο του χαρίζει άμεσο στυλ στο μακιγιάζ των ματιών, τραβώντας εύκολα και εκφραστικά τις λεπτές γραμμές προς την άκρη τους. Εμπλουτισμένο με χρωστικές που έχουν ως βάση το νερό, δίνουν καθαρή ένταση που διαρκεί. Αδιάβροχο αποτέλεσμα. Εντυπωσιακό φινίρισμα.

 

EASY:  Απλικατέρ μέγιστης ακρίβειας

VERSATILE: Σχεδιάζει με εντυπωσιακή ακρίβεια λεπτές ή πιο έντονες γραμμές

LIFEPROOF: Αδιάβροχο αποτέλεσμα, που διαρκεί μέχρι οκτώ ώρες

EMOTIONEYES BROW POWDER DUO

Η ένταση στα μάτια διαμορφώνεται με τολμηρούς και νέους τρόπους. Συνδυασμένη με χρώμα για τις πιο φυσικές αποχρώσεις φρυδιών, αυτό το δίδυμο υψηλής απόδοσης έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με υγρή ή στεγνή μορφή και να χαρίζει απεριόριστα εφέ. Οι μικροσκοπικές χρωστικές  αναμειγνύονται ενώ το σύμπλεγμα Soft-Focus Complex διατηρεί τη φυσικότητα του αποτελέσματος, χάρη στις ανακλαστικές ιδιότητες του μείγματος της πούδρας και των πολυμερών.

 

EASY: Απλικατέρ με βουρτσάκι εφαρμογής 2 άκρων

VERSATILE: Βουρτσίστε σε στεγνά φρύδια για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε το βρεγμένο για πιο έντονα σμιλεμένα φρύδια

LIFEPROOF: Αδιάβροχο αποτέλεσμα, που διαρκεί μέχρι οκτώ ώρες