Σου αρέσει να ασχολείσαι ενεργά με τη βελτίωση και τη διακόσμηση του σπιτιού; Σε συναρπάζουν οι γρήγορες, εύκολες DIY Home Deco κατασκευές που πέρα από ένα δημιουργικό χόμπι σου προσφέρουν και την περηφάνια του να απολαμβάνεις κάτι που έφτιαξες με τα χέρια σου για να ομορφύνεις το χώρο σου; Τότε μάλλον είσαι κι εσύ ένας #HOMISTAS της LEROY MERLIN.

Το νέο project #HOMISTAS από τη LEROY MERLIN σε συνεργασία με αναγνωρισμένους δημιουργούς, είναι εδώ για να δώσουν έμπνευση σε κάθε ‘Ήρωα του Σπιτιού’ που αναζητά ευφάνταστες λύσεις για DIY δημιουργίες που θα μεταμορφώσουν και θα αναδείξουν κάθε χώρο. Από τη μετατροπή μιας γλάστρας σε ένα μοντέρνο φωτιστικό για το σαλόνι μέχρι μια πρωτότυπη, οικονομική κατασκευή βιβλιοθήκης από Dexion και ξύλο, όλες οι ιδέες βρίσκονται στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube, στα καταστήματα, αλλά και στη σελίδα του facebook της LEROY MERLIN.

Αυτή την περίοδο, έμπνευση στους #HOMISTAS δίνει ή γνωστή δημοσιογράφος, DIY expert, Νατάσα Σιδηροκαστρίτου μέσα από τη σελίδα της eventful.gr καθώς και το web channel EVENTFUL TV. Μέσα στο επόμενο διάστημα #HOMISTAS θα γίνουν πολλοί ακόμα δημιουργοί από διάφορους κλάδους που, πάντοτε με τη βοήθεια της LEROY MERLIN, θα μοιραστούν τις πιο μοντέρνες ιδέες τους για εύκολες και ευφάνταστες κατασκευές για το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η πλήρης γκάμα προϊόντων στο www.leroymerlin.gr


 


 

Φωτογραφίες