Το multipurpose dry oil της Euthalia είναι το «πολύτιμο» λάδι που λατρεύουν οι γυναίκες!! Φέτος στις γιορτές χαρίστε τους το Gift box που προσφέρει ενυδάτωση, νεότητα, λάμψη, και υπέροχα αρώματα.

θα το βρείτε on line σε συσκευασία δώρου και σε ειδική τιμή.

Το MULTIPURPOSE DRY OIL, είναι ένα ξηρό λάδι από εκλεκτά φυτικά και αιθέρια έλαια, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ιδανικό για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά και γενικά για τις ταλαιπωρημένες και κουρασμένες επιδερμίδες. Τα πολύτιμα συστατικά του συνδυάζονται αποτελεσματικά και προσφέρουν τις ευεργετικές ιδιότητές τους στο δέρμα, το αναζωογονούν, το ενυδατώνουν, ενισχύουν την αναδόμησή του και αποκαθιστούν την ελαστικότητά του. Είναι ιδανικό και για την πρόληψη/αντιμετώπιση των ραγάδων. Το Multipurpose Dry Oil απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα, που γίνεται ιδιαίτερα απαλή. Η συσκευασία δώρου περιλαμβάνει ακόμα το καταπληκτικό HANDMADE OLIVE SOAP Φυσικό σαπούνι για όλο το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο, αποκλειστικά με ελαιόλαδο. Ενυδατικό και ευεργετικό, αφού βοηθά στην ταχύτερη επούλωση ερεθισμών, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα και διατηρώντας τη φυσική της υγρασία. Χαρίζει απαλότητα & αναζωογονεί. Για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια, ιδανικό και για παιδιά. Για όλο το σώμα και τα μαλλιά. To gift box περιλαμβάνει δώρο και ένα φυσικό σφουγγάρι.

Η Euthalia προτείνει ακόμα για τις ημέρες των εορτών:

1. Gift box με το καταπληκτικό γαλάκτωμα gentle hydrating cleanser face & eyes και το handmade olive soap και δώρο το φυσικό σφουγγάρι.

2. Gift box με το καταπληκτικό brightening exfoliating balsam face & body της Euthalia και το handmade olive soap και δώρο το φυσικό σφουγγάρι.