Μία extraordinaire εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν front row στο μοναδικό fashion show του Perrier με πρωταγωνίστρια την Τόνια Σωτηροπούλου στο μοναδικό χώρο του Artisanal στην Κηφισιά. Η Τόνια, μετά από πρόκληση του καθηγητή swing… Δημήτρη Ουγγαρέζου, μεταμορφώθηκε στο απόλυτο super model και «άνοιξε» μία extraordinaire επίδειξη μόδας με καταπράσινες δημιουργίες εμπνευσμένες από το φυσικό αναψυκτικό.

Φυσαλίδες, φώτα και ένα μπουκάλι Perrier ήταν όλα όσα χρειάστηκαν για να δημιουργήσουν μία extraordinaire εμπειρία, από εκείνες που το premium φυσικό αναψυκτικό μάς ενθαρρύνει να ανακαλύψουμε σε κάθε λεπτό της ζωής μας. Στον extraordinaire κόσμο του Perrier, που είναι φτιαγμένος από 0% θερμίδες, 0% ζάχαρη, αλλά 100% στιλ, κάθε στιγμή είναι μία πρόκληση και σε κάθε φυσαλίδα αντιστοιχεί μία νέα εμπειρία που περιμένει να τη δοκιμάσουμε.

Η μοναδική γεύση του Perrier μεταμόρφωσε την Τόνια Σωτηροπούλου σε εκκεντρικό high fashion μοντέλο: Φορώντας το εντυπωσιακό head piece της, η όμορφη ηθοποιός περπάτησε στο extraordinaire catwalk του Perrier και όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις του front row, που ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα. Μετά τη λαμπερή έναρξη της επίδειξης, μοντέλα με εντυπωσιακά πράσινα φορέματα ακολούθησαν μαγνητίζοντας τα βλέμματα των καλεσμένων.

Η εκρηκτική γεύση του Perrier σε συνδυασμό με την παρουσία της Τόνιας Σωτηροπούλου δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα με τη φινέτσα της απόλυτης fashion εμπειρίας. Η δυνατή μουσική και το glam της βραδιάς ξεσήκωσαν τους καλεσμένους, που δε σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media τους. Το fashion show του Perrier ήταν το 3ο κατά σειρά event, στο πλαίσιο μιας σειράς events 4 αγαπημένων προσώπων που ανακαλύπτουν ένα νέο και αντισυμβατικό εαυτό με τη βοήθεια του φυσικού αναψυκτικού.

Η όμορφη ηθοποιός στο τέλος της βραδιάς, έδωσε την σκυτάλη στον ανατρεπτικό Γιώργο Λέντζα, που θα είναι και ο τελευταίος που θα ανακαλύψει τον extraordinaire εαυτό του με τη βοήθεια των φυσαλίδων του Perrier!

#Perrier #GoForTheExtraOrdinaire

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Perrier στο Facebook για να μάθετε περισσότερα… https://www.facebook.com/PerrierGR/

ή την ιστοσελίδα του για να ανακαλύψετε μοναδικές συνταγές και άλλα extraordinaire μυστικά: www.perrier.com