Ενα extraordinaire μάθημα swing πλημμυρισμένο με φυσαλίδες, μουσική, χορό, αλλά κυρίως τις μοναδικές φιγούρες του δασκάλου… Δημήτρη Ουγγαρέζου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Perrier, στη σχολή χορού Rhythm Hoppers στον Κεραμεικό. Ο δημοφιλής παρουσιαστής αποδέχτηκε την πρόκληση της Ντορέττας Παπαδημητρίου - που πριν από 2 εβδομάδες απολαύσαμε σε ρόλο chef patissier - και με τη βοήθεια του Perrier μεταμορφώθηκε σε δάσκαλο swing, με ρυθμό και στυλ.

Για το Perrier, κάθε λεπτό της ζωή μας είναι μία νέα εμπειρία που περιμένει να την ανακαλύψουμε. Και σε κάθε φυσαλίδα κρύβεται ένας νέος extraordinaire εαυτός που είναι ικανός να μετατρέψει την καθημερινότητά μας σε μια ολοκαίνουρια πρόκληση. Κι όλα αυτά συμβαίνουν απλά με το άνοιγμα ενός Perrier, του premium φυσικού αναψυκτικού, με 0% θερμίδες και 0% ζάχαρη, που μπορούμε ν’ απολαύσουμε χωρίς ενοχές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η σχολή Rhythm Hoppers μετατράπηκε σε ένα καταπράσινο extraordinaire stage χορού, όπου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την άγνωστη πτυχή του και μύησε τους καλεσμένους στα μυστικά του swing: Με το άνοιγμα του Perrier, η μουσική δυνάμωσε και ο Δημήτρης έβγαλε το σακάκι του, φόρεσε τις πράσινες τιράντες, τα σκαρπίνια, το μπερέ και το παπιγιόν του και για λίγη ώρα έγινε ένας extraordinaire καθηγητής swing που μας παρέσυρε σ’ ένα ασυνήθιστα ρυθμικό μάθημα χορού! Μάλιστα, κάποιες από τις τυχερές παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να χορέψουν με τον Δημήτρη, αφού προηγουμένως οι «βοηθοί» του Δημήτρη, εμφανίστηκαν στη σκηνή για ένα μοναδικό swing show, που απογείωσε τη διάθεση και το ρυθμό.

Αυτό ήταν το 2ο event, από τα συνολικά 4 που πραγματοποιεί το Perrier, με 4 αγαπημένες προσωπικότητες που καλούνται ν’ ανακαλύψουν τους αντισυμβατικούς εαυτούς τους, σε 4 διαφορετικές στιγμές της ημέρας όπου μπορούμε να απολαύσουμε το αγαπημένο φυσικό αναψυκτικό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν παρέλειψε κι αυτός με τη σειρά του να προκαλέσει την Τόνια Σωτηροπούλου, που θα είναι η επόμενη που θα ζήσει μία ξεχωριστή extraordinaire εμπειρία, παρέα φυσικά μ’ ένα μπουκάλι Perrier! Για να δούμε τι θα αποκαλύψουν οι φυσαλίδες αυτήν τη φορά…

#Perrier #GoForTheExtraOrdinaire

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Perrier στο Facebook για να μάθετε περισσότερα… https://www.facebook.com/PerrierGR/ ή την ιστοσελίδα του για να ανακαλύψετε μοναδικές συνταγές και άλλα extraordinaire μυστικά: www.perrier.com