Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, φέρνει στο σπίτι μας τα Χριστούγεννα και μας παρουσιάζει τα νέα προϊόντα που θα προσφέρουν στο χώρο μας τη λάμψη και τη ζεστασιά των γιορτών. Με έμπνευση από την άγρια ομορφιά της Ισλανδίας, τα νέα προϊόντα είναι σχεδιασμένα από φυσικά υλικά και ζεστούς τόνους, για να δημιουργήσουν μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Γιορτές χωρίς δείπνο με τους φίλους και την οικογένεια δε γίνεται. Οι σπιτικές λιχουδιές της σειράς VINTERSAGA θα μας ταξιδέψουν με τις μυρωδιές τους, ενώ η νέα σειρά σερβιρίσματος VINTER αναλαμβάνει να αναδείξει τη μαγειρική μας, κάνοντας κάθε δείπνο μοναδικό.

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που η κάθε μέρα είναι γιορτή, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει μοναδικές ιδέες για κρεμαστή διακόσμηση και φωτισμούς LED , που θα κάνουν το σπίτι μας να λάμπει.

Τέλος, η πινελιά που κάνει τις γιορτινές μέρες να ξεχωρίσουν δεν είναι παρά τα δώρα. Και η ΙΚΕΑ φροντίζει όχι μόνο να έχετε όλα τα δώρα διαθέσιμα για να καλύψετε κάθε σας ανάγκη, ακόμα και τη τελευταία στιγμή, αλλά σας δίνει την έμπνευση για να τα προσφέρετε με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, με την παρουσίαση που αξίζει στις μέρες των Χριστουγέννων.

Η εορταστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και η ΙΚΕΑ καλεί όλους μας να ευχαριστηθούμε αυτή τη μαγική γιορτή του χρόνου!

Γνωρίστε όλα τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ.