Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια παρουσία, αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Wonderfly. Μία ξεχωριστή σειρά κοσμημάτων και ρολογιών για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18.

Oι πεταλούδες κατέχουν διαχρονικά μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές των fashionistas ανά τον κόσμο. Η Folli Follie, γνωρίζοντας τι πραγματικά αγαπούν και αναζητούν οι γυναίκες με στυλ, δημιουργεί μία συλλογή από ιδιαίτερα σχέδια, κατασκευασμένα από ασήμι 925ο..

Σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια διακοσμούνται ευφάνταστα με ένα ζευγάρι από λαμπερές πεταλούδες και κρύσταλλα, ακτινοβολώντας λάμψη και κομψότητα. Τα ρολόγια αποκτούν αιθέρια κίνηση και μία ξεχωριστή θηλυκή πινελιά στο εσωτερικό των καντράν τους, καθώς διακοσμούνται μοναδικά με το signature μοτίβο της συλλογής.

Προσθέστε μία ξεχωριστή αύρα στις καθημερινές σας εμφανίσεις, κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς  με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ από τη νέα συλλογή με την υπογραφή της Folli Follie. Κάντε δικό σας ένα από τα πολυαγαπημένα σύμβολα της μόδας και αφήστε τα φτερά της λάμψης να αγγίξουν τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις σας.

Γνωρίστε από κοντά τη νέα πολυαναμενόμενη συλλογή και απολαύστε μοναδικές εκπλήξεις και δώρα στα καταστήματα Folli Follie αλλά και σε αγαπημένους shopping προορισμούς. Το Wonderfly Effect ξεκίνησε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο The Mall Athens, προσελκύοντας τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη πορεία σε γνωστά εμπορικά κέντρα.

Γιορτάστε μαζί μας τη μοναδικότητα του στυλ, μέσα από τη νέα συλλογή Wonderfly! 

@follifollie #follifollie #BeFolliFollie

www.follifollie.com